RTX kullanılacaksa alınır. Ama RTX bir önem arz etmiyorsa Amd de tercih edilebilir.Şu anda RTX alana CoD:MW (oyun 400₺) hediye geliyor. AMD'nin ışın izleme özellikli ekran kartı çıkacak diye duymuştum, beklemeli miyim, yoksa RTX alıp geçeyim mi?
RTX kullanılacaksa alınır. Ama RTX bir önem arz etmiyorsa Amd de tercih edilebilir.Şu anda RTX alana CoD:MW (oyun 400₺) hediye geliyor. AMD'nin ışın izleme özellikli ekran kartı çıkacak diye duymuştum, beklemeli miyim, yoksa RTX alıp geçeyim mi?
Hocam RTX Teknolojisi ileriye dönük yarınımızın alışılmış bir özelliği sadece pek hazır sayılmayız. Bu onu cezbedici kılması ile birlikte tabii ki teknik olarak bu kartların her özelliği daha yüksek önceki segmentlerine göre. Çekirdek hızı vs. noktasında da ön plandalar. Buradan şunu söylemek istiyorum AMD en son çıkarttığı ekran kartlarının hatalarını çözsün ondan sonra ışın izleme teknolojine koyulsunŞu anda RTX alana CoD:MW (oyun 400₺) hediye geliyor. AMD'nin ışın izleme özellikli ekran kartı çıkacak diye duymuştum, beklemeli miyim, yoksa RTX alıp geçeyim mi?
Nvidia için konuşuyorum bana kalırsa RTX 20 serisin dense bir sonraki seri daha mantıklı diye düşünüyorum keza 2020 ilk çeyrekte de yeni ekran kartları duyurulur. Tabi tercih meselesi kimine göre beklemekte mantıksız ve o tarafta haklı ama bana kalırsa RTX destekleyen oyunlar tam anlamıyla çıkana kadar RTX 20 serisi ziyan olur gibi duruyor.Hocam RTX Teknolojisi ileriye dönük yarınımızın alışılmış bir özelliği sadece pek hazır sayılmayız. Bu onu cezbedici kılması ile birlikte tabii ki teknik olarak bu kartların her özelliği daha yüksek önceki segmentlerine göre. Çekirdek hızı vs. noktasında da ön plandalar. Buradan şunu söylemek istiyorum AMD en son çıkarttığı ekran kartlarının hatalarını çözsün ondan sonra ışın izleme teknolojine koyulsunBurada aslında senin beklentin ve kriterlerin daha önemli. Ekran kartını ne için alacaksın? Bütçen nedir?
Ya işte milletin kafasına takılan sorun tam da bu. Millet olayı şöyle algılıyor. İşte GTX serisindekilerle aynı özellik hop içinde bir de RTX teknolojisi var felan sanıyor. Bana kalırsa alınabilir. Birde şöyle bir durum var. Teknolojiye yetişmek pek kolay değil. Ondan iyisi çıkacak bekle derken hop ondan da iyisi çıkcak denir yine beklenir. Sonuç olarak beklenir beklenirNvidia için konuşuyorum bana kalırsa RTX 20 serisin dense bir sonraki seri daha mantıklı diye düşünüyorum keza 2020 ilk çeyrekte de yeni ekran kartları duyurulur. Tabi tercih meselesi kimine göre beklemekte mantıksız ve o tarafta haklı ama bana kalırsa RTX destekleyen oyunlar tam anlamıyla çıkana kadar RTX 20 serisi ziyan olur gibi duruyor.
Kesinlikle öyle benim aslında demek istediğim şu süreç kısa olduğu için değerlendirmek gerektiği. Esas Amd yazılım desteği ile RTX desteği verirse kartlara ortalık o zaman karışacak.Ya işte milletin kafasına takılan sorun tam da bu. Millet olayı şöyle algılıyor. İşte GTX serisindekilerle aynı özellik hop içinde bir de RTX teknolojisi var felan sanıyor. Bana kalırsa alınabilir. Birde şöyle bir durum var. Teknolojiye yetişmek pek kolay değil. Ondan iyisi çıkacak bekle derken hop ondan da iyisi çıkcak denir yine beklenir. Sonuç olarak beklenir beklenirTercih meselesi ya işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.