Hesabını bugün açmış, gönderdiği ilk ve tek mesajda bu.Şu konu açıp bir daha bakmayan, büyük ihtimalle siteye bir daha uğramayacak şahıslara bayılıyorum.
Hesabını bugün açmış, gönderdiği ilk ve tek mesajda bu.Şu konu açıp bir daha bakmayan, büyük ihtimalle siteye bir daha uğramayacak şahıslara bayılıyorum.
Onu diyorum bende. Taşı atmış kuyuya kaçmış.Hesabını bugün açmış, gönderdiği ilk ve tek mesajda bu.
![]()
Hocam henüz 24 dakika geçmiş, hemen yargıya varmamak lazım.Şu konu açıp bir daha bakmayan, büyük ihtimalle siteye bir daha uğramayacak şahıslara bayılıyorum.
Bence şimdi varabilirizHocam henüz 24 dakika geçmiş, hemen yargıya varmamak lazım.
Işın izleme özelliği olmayan bir kartta açsanız da felç geçireceksiniz. Üstte bir arkadaş SEUS textureleri atmış, gerçekten şahaneler.Benim RTX ekran kartım yok ama Minecraft RTX açmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Neyiniz var peki?
Ne yazık ki evetBence şimdi varabiliriz![]()
shader pack ve optifine indirin çok güzel olacaktır. exposa shader in gölgelendirme sini kendi seçtiyiniz shader pack e eyer ekran kartınız yeterli ise ekleyebilirsiniz.Benim RTX ekran kartım yok ama Minecraft RTX açmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Benim RTX ekran kartım yok ama Minecraft RTX açmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.