Hocam bilgim yok yadırgamıyorum ya da inkar etmiyorum RX 6600'de nasıl Ray Tracing var? RTX kartlara özel değil miydi? RX Mobile modellerde de var mı? Hangi modellerde var?
RTX'e özel teğil. AMD yeni modellerinde de yer veriyor bu özelliğe.Hocam bilgim yok yadırgamıyorum ya da inkar etmiyorum RX 6600'de nasıl Ray Tracing var?
Onu bilmiyorum.RX Mobile modellerde de var mı? Hangi modellerde var?
Hocam bilgim yok yadırgamıyorum ya da inkar etmiyorum RX 6600'de nasıl Ray Tracing var? RTX kartlara özel değil miydi? RX Mobile modellerde de var mı? Hangi modellerde var?
Yeni AMD modellerindede var fakat NVIDIA'nin ki kadar basarili değildi galiba.
Yeni AMD modellerindede var fakat NVIDIA'nin ki kadar basarili değildi galiba.
Yeni değil AMD eski modellerede FSR desteği sundu. Ben FSR sadece DLSS görevi görüyor diye biliyorum ve evet DLSS kadar başarılı değil ama sırf RTX için 2060 alınmaz.
Yeni değil AMD eski modellerede FSR desteği sundu. Ben FSR sadece DLSS görevi görüyor diye biliyorum ve evet DLSS kadar başarılı değil ama sırf RTX için 2060 alınmaz.
RTX'e özel teğil. AMD yeni modellerinde de yer veriyor bu özelliğe.
Onu bilmiyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler.Yeni AMD modellerindede var fakat NVIDIA'nin ki kadar basarili değildi galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.