RTX 5070 mi RX 9070XT mi?

AMD fanboyluğunu bırakın bu forum AMD fanı olmuş belli AMD kendini geliştirmeyen sorunlu bir kart

AMD ve NVIDIA kullandım. Milattan önce kalmış AMD kartları kullanıp da sonra sorunlu diye dolaşmayın ortalıkta.

@YüzbaşıJohnPrice, 28K'ya 5070'den daha güçlü bir kartı almak yerine, 29K'ya hem pahalı hem de güçsüz kart almasını istiyor. (9070 XT'ye göre güçsüz. Sonra gelip "güçsüz kart mı?" diye linçlenmeyelim.) Nvidia insanları bu kadar kör ediyor işte. AMD yeni serisinde sorunları büyük ölçekte çözdü. Sorunlar hala var mı? Evet, var. Şöyle düşünelim şimdi. Nvidia bu sorunların daha fazlasını yaşıyor. Bu sorunlar elbet geçer. Neden gidip daha güçsüz kart alayım?

@YüzbaşıJohnPrice, 28K'ya 5070'den daha güçlü bir kartı almak yerine, 29K'ya hem pahalı hem de güçsüz kart almasını istiyor. NVIDIA insanları bu kadar kör ediyor işte. AMD yeni serisinde sorunları büyük ölçekte çözdü. Sorunlar hala var mı? Evet, var. Şöyle düşünelim şimdi. NVIDIA bu sorunların daha fazlasını yaşıyor. Bu sorunlar elbet geçer. Neden gidip daha güçsüz kart alayım?

NVIDIA NVIDIA diyorlar NVIDIA'nın şu an daha sorunlu olduklarını bilmiyorlar. Geçen günlerden birinde akşam 6 ya kadar mavi forum ve bu forumda açılan NVIDIA sorun konusu 7 iken, AMD sorun konuları 2 idi. Bunlardan biriside RX 580 bu arada.

@YüzbaşıJohnPrice, o halde bile AMD sorunlu algısı yapılıyor mavide. Üstelik direkt yöneticisi tarafından. Sonra bu şekilde düşman, fanboy kesiliyorlar. Kendi fikirleri yok, bir başkası kötü desin de ona inanayım oluyor. Bu konuda bazında arkadaşın sorusu gayet net. 9070XT'yi daha güçlü görmüş ve düşünmüş. Foruma da konusunu açmış.

AMD fanboyluğunu bırakın bu forum AMD fanı olmuş belli AMD kendini geliştirmeyen sorunlu bir kart
Siyasetçi gibi ötekeleştirdiğiniz, lakap taktığınız zaman asıl fanatik siz oluyorsunuz.

Yine de AMD profilli arkadaşları çok ciddiye almamakta fayda var. İki tarafı da eleştirmeyi bilmek lazım.
Yeni Call of Duty oyunu FSR 4 sponsorlu diye sanırım öyle yapmış hocam.

Haklısınız doğrusu, profili AMD olan biri bir kenera profilindeki herhangi birşey insanın karakterini yansıtabilir veya felsefesini.

Tartışırken karşı tarafı anlamakta ve dinlemek lazım hertürlü ama herkes "Neresinden vursam." derdinde oluyor.

@DemonicZ, bu yaptığınızda ön yargı oluyor mesela. Karşı tarafın fikrini görmeden, "AMD resimli profili dikkate almamalıyız." diyorsun. Sen o kişiyi dinledin mi öncesinde de bu durumu çıkarttın?

Tartışırken karşı tarafı anlamakta ve dinlemek lazım.
Her şeyden önce bunu yapmak gerekiyor, katılıyorum.

5070 kartı yerine 9070 XT tercih edilmesi gerekiyor. Bunu söylediği için fanboy mu oldu? Neden fikri dikkate alınmamalı?

@DemonicZ, bu yaptığınızda ön yargı oluyor mesela. Karşı tarafın fikrini görmeden, "AMD resimli profili dikkate almamalıyız." diyorsun. Sen o kişiyi dinledin mi öncesinde de bu durumu çıkarttın?

Her şeyden önce bunu yapmak gerekiyor, katılıyorum.

Ben o kişiyi gereğinden fazla dinledim, RX7000 alacağınıza 9000 alın dedim diye de NVIDIA fanboyu ilan edildim ne alakaysa. Konuya girişi taraflı zaten, NVIDIA başlangıçtaki problemlerin çoğunu çözdü şu anda 5000 serisi driver problemli almayın diyecek kadar büyük bir sorun yok boş bir kart da değil Scenario-specific buglara bakarsan 9000 serisinde de var normaldir kusursuz kart yok zaten. Konu sahibi konuya hep RTX 3 fanlı kart almak istemişimdir diye giriyor. Direkt abartarak 5070 kötülemek anlamsız. İkinci el kapalı kutu 23-24 bandına alınabilecek bir kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı