RTX2000 serisi laptop alınmalı mı?

Bütçe
16000
Hocam burası Türkiye kendinize gelin! Hani sözde RTX 3070 4K küsür bir fiyata çıkacaktı? Veya RTX 3080? RTX 3000 serisi laptoplar bütçeniz daha fazla ise beklenebilir bence sadece. Ayrıca bende 3 ay önce 2060 Laptop aldım, indirime girecekti sözde Hepsiburada'da fakat 3K fazladan para ödemek zorunda kaldım sen düşün... Ayrıca 2070 Super çok güçlü bir GPU ve fiyatına göre gayet iyi.

Eğer ürünü iade etmezseniz ürün deneyiminizi paylaşır mısınız? Bende Tulpar 19.7.1 almayı planlıyorum ilerleyen zaman içerisinde.

Sebebini bilmiyorum ama monster ürünlerini için kötü eleştiriler yazıyorlar genelde.
4 yıldır abra a5 modelini kullanıyorum monster markasının. 6 ayda bir bakıma gönderiyorum ücretsiz, 4 gün içerisinde de geri yolluyorlar. 4.yılın sonunda fanın biri bozuldu gönderdim servise onu da garanti bitmiş olmasına rağmen ücretsiz değiştirip yolladılar. Ben hiçbir sorun yaşamadım. Kötü yorum duymanızın nedeni kullanıcısının çok olması bence. Ürünü kullanırsam mesaj atacağım sana.

hocam beklenebilir ama 3060 modeli için bile extra 3-4 bin fazla ödemeniz gerekebilir 3070'i söylemiyorum bile. fiyatlar Amerika'da uygun ama Türkiye'de çok farklı oluyor malesef.

4 yıldır abra a5 modelini kullanıyorum monster markasının. 6 ayda bir bakıma gönderiyorum ücretsiz, 4 gün içerisinde de geri yolluyorlar. 4.yılın sonunda fanın biri bozuldu gönderdim servise onu da garanti bitmiş olmasına rağmen ücretsiz değiştirip yolladılar. Ben hiçbir sorun yaşamadım. Kötü yorum duymanızın nedeni kullanıcısının çok olması bence. Ürünü kullanırsam mesaj atacağım sana.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı