RTX2060-INNO3D mi? Gigabyte mı?

Burak-7

Hectopat
Sinerji bilgisayardan hazır sistem alacağım, ekran kartı da RTX 2060 modeli fakat sistemde INNO3D ve Gigabyte model seçenekleri var ve aralarında 450 TL gibi bir fark var INNO3D daha ucuz ve daha önce bu firmayla hiç tecrübem olmadığı için tereddütteyim sizce 450 TL daha fazla verip Gigabyte mı almalıyım yoksa INNO3D mi almalıyım. Aralarında 450 TL'ye değecek performans kalite gibi ne farklar var benim için en önemlisi performanstan sonra soğutma olduğu için bu konuyu açıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
İnno3d Inno3D GeForce RTX2060 Twin X2 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte Gigabyte GeForce RTX2060 OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
PC link Sinerji Neon B45-2060 Ryzen 5 2600 16GB 240GB SSD RTX2060
Dip not: Sistemde SSD'yi 480GB yapacağım kasayı ranker cygnus seçeceğim ve son olarak eğer INNO3D alın derseniz 16 GB RAM ile alacağım. Gigabyte derseniz eğer onu 8 GB RAM yapıp almayı düşünüyorum çünkü daha monitör alacağım Wireless cihazı vs alacağım fiyatın çok yükselmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
INNO 3D ülkemizde yeni tanınsa bile dış pazarda ünlü ve kalitelidir. Türkiye üzerinde uygun fiyatlı ancak soğutma konusunda geride kalır yanı olmayan güzel kartları var. Tercih ederdim. Gigabyte, ülkemizde çok ünlü olsa bile 450-400 ₺ gibi bir fiyat farkıyla INNO 3D'den önde değil.

İkiside değil.
Biraz bekle Zotac 2060 Gaming al sürekli indirime giriyor ve 2000-2200 TL oluyor.
2060'a 2700 gibi bir para asla verilmez, Gaming Z 2060S 2750 liraya satıldı.
Bekleyemem dersen İNNO al ama bence beklemelisin.

INNO 3D ülkemizde yeni tanınsa bile dış pazarda ünlü ve kalitelidir. Türkiye üzerinde uygun fiyatlı ancak soğutma konusunda geride kalır yanı olmayan güzel kartları var. Tercih ederdim. Gigabyte, ülkemizde çok ünlü olsa bile 450-400 ₺ gibi bir fiyat farkıyla INNO 3D'den önde değil.
bu konuyu açtıktan sonra inno3d ila alakalı konulara baktım biraz fakat çoğu kişi soğutmasından memnun değil gibi ben Ankarada yaşıyorum alacağım sistemdeki kasayı da yazdım sistemden bakabilirsiniz bu sistem için uygunmudur yani en çok korktuğum veyahut endişelendiğim konu ısınma problemli yaşamak istemiyorum çoğunlukla cs go oynuyorum bu pc ile pubg de oynarım çok üst düzey diğer oyunları oynuyacağım sanmıyorum.
İkiside değil.
Biraz bekle Zotac 2060 Gaming al sürekli indirime giriyor ve 2000-2200 TL oluyor.
2060'a 2700 gibi bir para asla verilmez, Gaming Z 2060S 2750 liraya satıldı.
Bekleyemem dersen İNNO al ama bence beklemelisin.
dostum hazır sistem alacağım için öyle bi durum yok şuan pc linkini bıraktım yukarıda sadece inno ve gigabyte seçeneğim var. Anladığım kadarıyla performans açısından çok fark yok aralarında ama soğutmaları sıkıntı çıkarırmı yoksa almışken tam olsun istiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı