RTX2060 sistem nasıl?

Groot27

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Vatan'dan bu sistemi almayı düşünüyorum. Her oyunu rahat açar mı, bir de ısınma problemi yaşar mıyım düşünceleriniz nedir sistemle ilgili?

Intel 10400F-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-EVO-EX-H410M-V3-Crucial 480GB-Crucial 16 GB 7300 TL.

Eğer düşündüğünüz sistem bu ise bu kasayla ısınma problemi yaşayabilirsiniz. Önü Mesh panel değil kapalı ve hava alacağı bir yer yok sistemin.

Şu sistem sanırım.

Kasa hava akışı pek iyi durmuyor, SSD BX500 modeli kronik sorunlu, PSU hakkında sitede bilgi bulamadım. 80+ sertifikasıyla ilgili bir bilgi yok.

Çok çok daha iyisi toplanır hazır olmazsa.

Hocam yanlış görmüyorsam SSD olarak Crucial BX500 koymuşlar. Bu SSD çok ısınıyordu. Ayrıca yine kasanın hava alacak pek bir yeri yok, sisteminiz çok sıcak çalışır.
Aynı modelin 120GB'lığını kullanıyorum. Sadece 480GB'lığında mı problem var? Hiç benimkinin sıcaklıklarına bakmadımda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı