RTX2060 Super ekran kartından RTX 3060'a geçilir mi?

Garevel Usta

Hectopat
MSI RTX2060 Super Armor 8 GB OC modeline sahibim kendisinden memnum olsam da bildiğiniz gibi bu ekonomik şartlarda her şey bir önceki günden daha da pahalanıyor. Ben de ileri dönük olarak kartı güncellemek istiyorum. O yüzden RTX3060 düşünüyorum kendi kartımı satıp. Sizce aradaki performans farkı ve güncellik için geçilebilir mi? Yoksa 1 veya 2 sene RTX2060 Super kartı beni idare eder mi? Bu konuda bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

RTX 3060 3-5 FPS fazla veriyor. Böyle bir değişim gereksiz olur. Biraz bekleyip yeni çıkacak RTX 4000, AMD Radeon 7000, intel Arc ekran kartlarına bakarsın.

MSI RTX2060 Super Armor 8 GB OC modeline sahibim kendisinden memnum olsam da bildiğiniz gibi bu ekonomik şartlarda her şey bir önceki günden daha da pahalanıyor. Ben de ileri dönük olarak kartı güncellemek istiyorum. O yüzden RTX3060 düşünüyorum kendi kartımı satıp. Sizce aradaki performans farkı ve güncellik için geçilebilir mi? Yoksa 1 veya 2 sene RTX2060 Super kartı beni idare eder mi? Bu konuda bana fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
Bence gerek yok 2060 super ile 3060 arasında kayda değer fark yok hem de yeni nesil yaklaşıyor. Yeni nesilde güzel performans artışı varsa geçersin.

2060 Super ve 3060 arasındaki fark harcayacağın paraya değmeyecek kadar düşük. 3060Ti geçmiyorsan değiştirme derim. Ek olarak 2060 Super seni 1-2 seneden daha fazla idare eder. Bazı oyunları en yüksek veya yüksekte oynayamazsan bile daha çözünürlük düşürtecek kadar kötü bir kart değil. Bir de DLSS var hani. O yüzden hiç değilse 3-4 sene daha yolu var o kartın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı