RTX2060 Super sisteme CS2 odaklı işlemci önerisi

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 818
5600 ileri yıllarda daha kötü kalmayacak mı sistem yükseltmesinde sizce?
Neden kalsın? 5600 hala hazır sistemlerde cayır cayır kullanılan takoz gibi işlemci. 3D'ye o kadar para vermesine gerek yok AM4 ilerleyen senelerde ölü yatırım olmayacak mı? Ben twitchte 5k bitrate verip yayın açıyorum anubis haritasında FPS değerim 300den aşağı düşmüyor mousemde 4K hz de.

R5 5600 4070'e kadar 1080p de besler hocam o yüzden upgrade yaparkende çok bir sorun yaşamazsınız ayrıca arkadaşın da dediği gibi AM4 için bu kadar harcamaya değmez 5600 alın geçin çok memnun kalırsınız.
Kesinlikle. 4060Ti-4070 ekran kartlarını besleyen bir işlemci 3D'ye para vermek çok manasız.

Neden kalsın? 5600 hala hazır sistemlerde cayır cayır kullanılan takoz gibi işlemci. 3D'ye o kadar para vermesine gerek yok AM4 ilerleyen senelerde ölü yatırım olmayacak mı? Ben Twitch'te 5K bitrate verip yayın açıyorum anubis haritasında FPS değerim 300'den aşağı düşmüyor faremde 4K Hz de.

Kesinlikle. 4060 TI-4070 ekran kartlarını besleyen bir işlemci 3D'ye para vermek çok manasız.

Stok soğutucu yeterli olur mu hocam? Eğer olmuyorsa soğutucu tavsiye eder misin? Ve hocam nasıl 300FPS+ alıyorsunuz ayarlarınız vs neler? 150-200 arası alıyorum R5 3600+2060S ile.

Stok soğutucu yeterli olur mu hocam? Eğer olmuyorsa soğutucu tavsiye eder misin? Ve hocam nasıl 300FPS+ alıyorsunuz ayarlarınız vs neler? 150-200 arası alıyorum R5 3600+2060S ile.
5600+2060S kullanıyorum ben hocam özellikle 3600den geçince çok fps fark ettirdi. Stok soğutucu CS2 özelinde yeterli oluyor, dilerseniz Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu da tercih edebilirsiniz.

NVIDIA ayarları, oyun içi ayarlar, Windows ayarları gibi FPS için önereceğiniz bir şey var mı hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
NVİDİA özelinde şu videodaki ayarlar yapılı, Mayıs 2024 tarihindeki ekran kartı driveri kurulu. Windows tarafında şu videodaki ayarları yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
konsolda "-threads 13 -allow_third_party_software" yazılı, oyun içi video ayarlarım ise donk CS2 settings, crosshair & config eSporcu donk'a göre yapılı.

NVİDİA özelinde şu videodaki ayarlar yapılı, Mayıs 2024 tarihindeki ekran kartı driveri kurulu. Windows tarafında şu videodaki ayarları yaptım
konsolda "-threads 13 -allow_third_party_software" yazılı, oyun içi video ayarlarım ise donk CS2 settings, crosshair & config eSporcu donk'a göre yapılı.

Ayrıca şu konumdaki FPS değerine bakabilirsiniz. CS2 FPS değeri iyi mi? Test yapılırken mousem 4000 Hz'deydi şayet 1000 Hzye alsaydım FPS daha da artıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı