Altay Allahverdiyev
Centipat
Daha fazla
Aynen , ben zaten AMD Ryzen hastasıyım ama maalesef bizim bu taraflarda Ryzen li laptop bulamadımMobil RTX 2060 modeli masaüstü RTX 2060 kadar güçlü değil. Darboğaz yapmayacaktır.
Bu arada bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama R7 4800H ve RTX 2060 bütçenize uyuyorsa onu alın. 9750H modelden bile iyi bir işlemci
R7 3750H ve R5 3550H vakaları çok fena darboğaz yapıyordu
Ben Azerbaycanlıyım. Yani Türkiyede olan laptoplar bizde olmaya bilir (mesela Monster). Fakar MSİ almayı düşünüyorum çünki baya modeli var burda. bütcem (2500 azn yani 10000tl)
Aynen öyle. Bende en çox CSGO ve LoL oynamayı düşünüyorum, yanı sıra Rainbow Six Gta5 falan. Bir de GTX li olan laptop 17inch. O yüzden kararım belli oldu sanırım, teşekkürlerDarboğaz yapsa onlarca firma neden yüzlerce model çıkarsın ki? Size bir şey söylemiyorum elbette merakınız normal fakat darboğaz yapar diyen arkadaşlara anlam veremedim.
Bütçeniz nedir?
Ekleme: RTX teknolojisini birkaç oyunda görüyoruz şu an. 1660Ti vs 2060 (RTX Off) kıyaslamasında birbirine yakın sonuçlar çıkıyorsa i7 almak daha avantajlı olur. Oynayacağınız oyunlar da önemli. CS:GO, Valorant, LOL gibi oyunları oynarım diyorsanız RTX almaya gerek yok i7 mantıklı olur.
Araştıracağım. TeşekkürlerŞu model oradaki piyasada varsa tercih edebilirsin.Asus FA506IV-AL064 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RTX2060 Fiyatı
Asus FA506IV-AL064 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RTX2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dostum daha önce tam da sen dediğin gibi konu açtım. Lakin tam istediğim cevapları alamadımHocam MSI kaliteli bir markadır. Düşündüğünüz model olursa konu açıp fikir alabilirsiniz.
Cihazların tam modellerini verebilir misiniz ?Aynen öyle. Bende en çox CSGO ve LoL oynamayı düşünüyorum, yanı sıra Rainbow Six Gta5 falan. Bir de GTX li olan laptop 17inch. O yüzden kararım belli oldu sanırım, teşekkürler
Araştıracağım. Teşekkürler
Dostum daha önce tam da sen dediğin gibi konu açtım. Lakin tam istediğim cevapları alamadım
RTX2060/i5 9300H vs GTX1660Ti/i7 9750H
Öncelikle Azerbaycan'dan selamlar dostlarım. Ben Yakında Gaming laptop almayı düşünüyorum. Genellikle CS:GO, Rainbow Six, GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım. 2 tane laptop seçtim amma aralarında çok kararsız kaldım hangisini almam gerek diye. Lütfen yardım edim, donanımları ve fiyatları aşağıda...www.technopat.net
Ben Azerbaycanlıyım. Yani Türkiye'de olan laptoplar bizde olmayabilir (mesela Monster). Fakar MSI almayı düşünüyorum çünkü bayağı modeli var burada. Bütcem (2500 azn yani 10000TL)
Cihazların tam modellerini verebilir misiniz?
Cihazlara soğutma olarak da bakmak gerek. Özellikle 9750H aşırı ısınan bir işlemci ve iyi soğutulması gerek. Bir de ekranları kaç Hz?
Son olarak bir şey soracağım orada bu fiyatlara i5 10300H ve RTX 2060 olan bir cihaz yok mu? Burada 9300H ile 10300H içeren cihaz fiyatları çok benzer de
Son olarak bir şey soracağım orada bu fiyatlara İ5 10300H ve RTX 2060 olan bir cihaz yok mu ? Burada 9300H ile 10300H içeren cihaz fiyatları çok benzer de