RTX2060 ve i5 9300H darboğaz yapar mı?

Aynen , ben zaten AMD Ryzen hastasıyım ama maalesef bizim bu taraflarda Ryzen li laptop bulamadım

Ryzen 7 4800H
GTX 1660Ti
16GB RAM
512GB SSD

Bu donanımda ASUS TUF serisi dizüstü bilgisayarlar Türkiye'de 8800 lira bandında. Bence bir üst modellerini düşünebilirsiniz Ryzen 7 4800H olarak. Biraz bekleyin elbet gelecektir.

Ben Azerbaycanlıyım. Yani Türkiyede olan laptoplar bizde olmaya bilir (mesela Monster). Fakar MSİ almayı düşünüyorum çünki baya modeli var burda. bütcem (2500 azn yani 10000tl)
Şu model oradaki piyasada varsa tercih edebilirsin.

Hocam MSI kaliteli bir markadır. Düşündüğünüz model olursa konu açıp fikir alabilirsiniz.

Aynen öyle. Bende en çox CSGO ve LoL oynamayı düşünüyorum, yanı sıra Rainbow Six Gta5 falan. Bir de GTX li olan laptop 17inch. O yüzden kararım belli oldu sanırım, teşekkürler
Araştıracağım. Teşekkürler
Hocam MSI kaliteli bir markadır. Düşündüğünüz model olursa konu açıp fikir alabilirsiniz.
Dostum daha önce tam da sen dediğin gibi konu açtım. Lakin tam istediğim cevapları alamadım

1080p’de çok hafif olabilir.
Ama o da dert olmaz. Çünkü bunu hissetmessiniz bile RAM hızınız da yüksekse hiçbir şey olmaz.

Son düzenleme:
Cihazların tam modellerini verebilir misiniz ?
Cihazlara soğutma olarak da bakmak gerek. Özellikle 9750H aşırı ısınan bir işlemci ve iyi soğutulması gerek. Bir de ekranları kaç Hz ?

Son olarak bir şey soracağım orada bu fiyatlara İ5 10300H ve RTX 2060 olan bir cihaz yok mu ? Burada 9300H ile 10300H içeren cihaz fiyatları çok benzer de

Laptop alacağım site compstore. Az
Bu da ürünlerin linki;
Son olarak bir şey soracağım orada bu fiyatlara İ5 10300H ve RTX 2060 olan bir cihaz yok mu ? Burada 9300H ile 10300H içeren cihaz fiyatları çok benzer de

Var da o zaman da ekran kartından kısmışlar. Mesela GTX1650 falan koymuşlar. O yüzden değmez bence. Ben 6gb hafızalı ekran kartlarını inceliyiyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…