Anakartı Dragon Bulk yapsam sıkıntı olur mu peki? Daha ucuza yapabilir miyiz bu sistemi?
Oyun için alıyorum. İntel daha iyi olur fakat toplayamadım bütçeme göre. Öyle bir hazır sistem var ise yardımcı olursanız severim. Ama bütçeme uymaz gibi.
Galiba zam gelmiş. 8040TL oluyor ben yapınca. Henüz 240SSD Gamepower psu var. Onları da değiştirmem gerekirse beni çok aşıyor ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Galiba zam gelmiş. 8040TL oluyor ben yapınca. Henüz 240SSD Gamepower psu var. Onları da değiştirmem gerekirse beni çok aşıyor ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
@Rushing hocam toplamayı denedim her türlü daha pahalıya patlıyor. O sistem güzel gibi duruyor kasayı spec delta ssdyi wd green yapıp alabilirsiniz bence.
@Rushing hocam toplamayı denedim her türlü daha pahalıya patlıyor. O sistem güzel gibi duruyor kasayı Spec Delta SSD'yi WD Green yapıp alabilirsiniz bence.
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.