RTX2060 ve R5 3500X sistem nasıldır?

Anakartı Dragon Bulk yapsam sıkıntı olur mu peki? Daha ucuza yapabilir miyiz bu sistemi?

Oyun için alıyorum. İntel daha iyi olur fakat toplayamadım bütçeme göre. Öyle bir hazır sistem var ise yardımcı olursanız severim. Ama bütçeme uymaz gibi.
Sıkıntı olmaz da yapmasanız daha iyi gibi 70 tl sizi sıkıntıya düşürecekse değiştirin fakat alabiliyorsanız bu şekilde alın bence.
Hocam arkadaş 7500 e kadar çıkabiliyorken 1660 super neden alsın ?

Sıkıntı olmaz da yapmasanız daha iyi gibi 70 tl sizi sıkıntıya düşürecekse değiştirin fakat alabiliyorsanız bu şekilde alın bence.

Hocam arkadaş 7500 e kadar çıkabiliyorken 1660 super neden alsın ?
Teşekkür ederim. Galiba özelleştirerek almalısınız dedi ama beni aşıyor maalesef.

Sıkıntı olmaz da yapmasanız daha iyi gibi 70 TL sizi sıkıntıya düşürecekse değiştirin fakat alabiliyorsanız bu şekilde alın bence.

Hocam arkadaş 7500'e kadar çıkabiliyorken 1660 Super neden alsın?

Özelleştirerek 7800 TL'ye RTX 2060, 16 GB RAM i5 10400F yapılıor bunu düşüneceğinizi düşünerek atmıştım.

Galiba zam gelmiş. 8040TL oluyor ben yapınca. Henüz 240SSD Gamepower psu var. Onları da değiştirmem gerekirse beni çok aşıyor ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

O kadar zamda bi anda gelmesi şaşırttı beni .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı