RTX2070 17" notebook önerisi

*MoStReSt*

Centipat
Merhaba, başlıkta belirttiğim ayarlarda notebook almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca fiyat olarak uygun geldi MediaMarkt'tan benzer alışveriş yapan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta belirttiğim ayarlarda notebook almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca fiyat olarak uygun geldi MediaMarkt'tan benzer alışveriş yapan var mı? Varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.
Baya uygun görünüyor :)

hdd 5400rpm yalnız, klasik bir asus hareketi :) genelde işlemci ve ekran kartını iyi tuttuklarında hdd'den kısıyorlar, yada hdd iyi ise işlemci ya da ekran kartından filan ..

mediamarkt'tan hiç ürün almadım bence vatancomputer vb yerlerden ürünü görerek test etmeniz daha mantıklı olur gibime geliyor.

laptop şart değilse bu paraya mükemmel bir masaüstü sistem de toplanabilir (;

hdd 5400rpm yalnız, klasik bir asus hareketi :) genelde işlemci ve ekran kartını iyi tuttuklarında hdd'den kısıyorlar, yada hdd iyi ise işlemci ya da ekran kartından filan ..

mediamarkt'tan hiç ürün almadım bence vatancomputer vb yerlerden ürünü görerek test etmeniz daha mantıklı olur gibime geliyor.

laptop şart değilse bu paraya mükemmel bir masaüstü sistem de toplanabilir (;
HDD 5400rpm demişsiniz ancak cihazda bildiğim kadarıyla m2 1tb ssd var. Ben mi yanlış biliyorum acaba?

Teşekkürler.
Hocam bu rengi Media Markt hariç hiçbir yerde görmedim. Bende almak için bakıyorum, detaylı inceledim acaba ekran kartı mobil mı, 6gb mı, ddr5 mi, bir yerde eksiği var mı diye çok baktım ama eksik bulamadım. Siz arayıp sordunuz mu Media Markt a bu ürün niye böyle, bir eksiği gediği var mı diye?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı