RTX2070 Super hangi model alınmalı?

Aldıktan 3 gün sonra görüntü gitti pin girişlerinde temassızlık oldu yukarı doğru kaldırınca görüntü geliyordu vs.
MSI RTX 2070 Gaming X veya ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super 8G modelini düşünüyorum maalesef OC modeli stokta yok.

Neden önermiyorsunuz?

İki model de gereksiz pahalı ve para israfı ben sizin yerinizde olsam Gigabyte alırdım.

Window Force en boş model lütfen düzgün araştırıp tavsiye verin.
oc yapmayı düşünmüyorum geldiği gibi kullanıcam arasında baya bi fiyat farkı oluyor çünkü, size şöyle sorayım o zaman aklımda 3 model var asus rog strix rtx2070 8g(ilk kullandığım) , msi rtx2060 super gaming x veya asus rog strix rtx 2070 super 8g modeli

Windforce en boş model lütfen düzgün araştırıp tavsiye verin.

Bence siz araştırıp gelin.
OC yapmayı düşünmüyorum geldiği gibi kullanacağım arasında bayağı bir fiyat farkı oluyor çünkü, size şöyle sorayım o zaman aklımda 3 model var ASUS ROG STRIX RTX2070 8g(ilk kullandığım), MSI RTX2060 Super Gaming X veya ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super 8G modeli.

Tabii ki 2070S soru mu bu.

Yaptığım araştırmalarda ekran kartında Asus' un diğer kartlara göre teknoloji olarak bi tık önde olduğu kanısına vardığım için bende Asus Rog Strix 2070 Süper ae aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burda da Ali Güngör bu versiyonun hız aşırtmalı olduğunu söylüyori.

Bence siz araştırıp gelin.

Tabii ki 2070S soru mu bu.
Paylaştığınız sayfadaki 2. benim dediğim ekran kartı mı ? yani alacağım normal versiyonu pek bir dezavantajı olmaz diye düşünüyorum ve görüşün olarak gigabyte ile karşılaştırıldığında gigabyte çok boş gözükmekte

OC yapmasanda OC olan model OC'li geliyor zaten senin yapmana gerek yok daha kaliteli daha iyidir. ASUS MSI gigabit bunları alabilirsiniz sorun değil sadece gigabitde Windforce giriş seviye düz modeldir bunu almayın yeterli. Ama ASUS tavsiyemdir bu modellerde.

Yaptığım araştırmalarda ekran kartında Asus' un diğer kartlara göre teknoloji olarak bi tık önde olduğu kanısına vardığım için bende Asus Rog Strix 2070 Süper ae aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burda da Ali Güngör bu versiyonun hız aşırtmalı olduğunu söylüyori.

hangi modelini aldınız düz rtx2070 super 8g mi yoksa oc modelinimi

OC yapmasanda OC olan model OC'li geliyor zaten senin yapmana gerek yok daha kaliteli daha iyidir. ASUS MSI gigabit bunları alabilirsiniz sorun değil sadece gigabitde Windforce giriş seviye düz modeldir bunu almayın yeterli. Ama ASUS tavsiyemdir bu modellerde.

Yani düz modelini alsam bir problem yaşamam ilerleyen zamanlarda. Bir de bu ekran kartının çıkış tarihi nedir bilginiz var mı? ekstra olarak 2070 modelinden farklı üstünde bir pin girişi var super modelinde ne işe yarıyor tam olarak :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı