RTX2070 Super ve R5 3600X masaüstü sistem nasıl?

Bütçe
12500
Geleceğe dönük olası bir yükseltmede sorun yaşamamak adına 750w PSU almak istiyorum ama yine de bir göz atıcam. Tavsiye için teşekkür ederim.

İkisi özelinde şuan için 1500 lira.
Iyi ki actiniz konuyu sacma sapan bir urune paraniz gitmis olmayacak

MSI MAG FORGE 100R TEMPERLİ CAM 2X A-RGB FAN 120MM FAN ATX OYUNCU KASASI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Bu ikili bence iyi. P400A biraz sade bir kasadır ancak hava akışı konusunda aşırı iyi, Gamers Nexus'un 2019 Overall ve Airflow kategorilerindeki ödüllerini aldı. DRGB versiyonu da var ancak 200 lira daha pahalı, bu versiyonda 2 adet siyah fan ve 3 kademeli kontrolcü geliyor, onda 3 adet DRGB fan ve dahili DRGB kontrolcü geliyor. PSU da ileriye dönük olsun diye 800W seçtim, kalite olarak kötü değildir, bu konuda pirine sormak lazım. @f3turan hocam hep seni etiketliyorum kusura bakma :D ancak bu konudaki en bilgili üyelerdensin.
Estağfurullah. Ne olacak? :)
Teşekkür ederim.

KCAS serisi, giriş seviye bir seri. Böyle bir bütçe varken alınmasının pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hatta düşük bütçede de pek tavsiye etmem. Alternatiflere bakılmasını öneririm.

@gleran 'ın paylaştığı PSU çok daha iyi.

Estağfurullah. Ne olacak? :)
Teşekkür ederim.

KCAS serisi, giriş seviye bir seri. Böyle bir bütçe varken alınmasının pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Hatta düşük bütçede de pek tavsiye etmem. Alternatiflere bakılmasını öneririm.

@gleran 'ın paylaştığı PSU çok daha iyi.
Onu önerecektim ilk başta ama kasa sığmadı yanına :). 100R ile ilgili de tam yorum yapmak istemiyorum %100 bilmediğim için, bu hafta içerisinde 2600X-5500XT sistem montajını yapacağım içine belki onun da incelemesi gelir ;).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı