Çoklu cpu kullanımı ayarını açın.Casper Excalibur g770
Yeni açtım bu arada valorant vs oyunlarda olmuyor bu olay sadece csde var şu anda.
Hocam bir deneyin ona göre konusalim düzelmiştir bence.Deniyeceğim şimdi oyuna giriyorum siz başka bir ayar varsa onuda söyler misiniz ?
Açtıktan sonra kaydetmeyi unutmamışsındır umarım. Düzeldimi?Deniyeceğim şimdi oyuna giriyorum siz başka bir ayar varsa onuda söyler misiniz ?
Düzeldi çok teşekkürler bir anda 200 e çıktı şuan normal derecede fps çok sağolun.Hocam bir deneyin ona göre konusalim düzelmiştir bence.
Açtıktan sonra kaydetmeyi unutmamışsındır umarım. Düzeldimi?
Ne demek.Düzeldi çok teşekkürler bir anda 200 e çıktı şuan normal derecede fps çok sağolun.
Hocam tam olarak ne kadar arttı fps? 50-60 gibimi?Düzeldi çok teşekkürler bir anda 200 e çıktı şuan normal derecede fps çok sağolun.
Şöyle normalde 300 400 e çıkıyor ama bu mesajı yazdığınız zaman 200lerdeydi çünkü pc yanıyordu. (Gerçekten)Ne demek.
Hocam tam olarak ne kadar arttı fps? 50-60 gibimi?
Deneyeceğim şimdi oyuna giriyorum siz başka bir ayar varsa onu da söyler misiniz?
Benim cihazda i5 13500h var 160fpsin üzerine çıkmıyor.Kardeş bende G770 kullanıyorum yeni aldım 1 ay falan oldu fakat ben ne kadar ayar yapsamda CS:GO'da 200 FPS üstünü göremedim tabii 100 FPS altında düşmüyor fakat sen nasıl 400 FPS aldın onu anlamadım şu anki değerlerin olması gerektiği düzeyde.
1280x1024 her şey orta düzeyde oynuyorum eğer ki pc ısınırsa o kadar düşmesi normaldir.Kardeş bende G770 kullanıyorum yeni aldım 1 ay falan oldu fakat ben ne kadar ayar yapsamda CS:GO'da 200 FPS üstünü göremedim tabii 100 FPS altında düşmüyor fakat sen nasıl 400 FPS aldın onu anlamadım şu anki değerlerin olması gerektiği düzeyde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.