RTX3060 için 240Hz monitör alınır mı?

fark elbet ki var fakat 60 ve 144 arasındaki fark kadar bir fark gözlemleyemedim. kendim 165hz bir ekrana sahibim internet kafede 280 bir ekran kullanınca wow olmamıştım pek ama ilk defa 144hz bir ekran kullandığım zamanı unutamıyorum. 144 zaten yeterliği olduğu için oradan itibaren bütçenin çözünürlüğe kaydırılması taraftarıyım 1080 ile 1440 arasında da gözle görülür inkar edilemez bir fark var.
Öyle tabii ancak 240 isteyenler rekabetçi düşünüyor genelde. Rekabetçide de her bir FPS'in önemi var doğal olarak. Yoksa bende 2K 144'ü tercih ederim 1080p 240'a.

@Lilim bütçe ne bu arada?
 
@kino Arkadaşım Valorant'ı yükleyip oynamıştı benim sistem de işlemci iyi olduğu için gerçekten çok fark ediyor.

Evet Valorant bu açıdan ilginç bir oyun, grafik yükünün hem çok hafif hem de dengesiz olmasının iyi ve kötü sonuçları var. İşlemci ve RAM'lere giden her yük oyundaki FPS'i ciddi anlamda değiştiriyor. İyi yani ekran kartı ihtiyacının düşük kalması, kötü yanı da ideal performansı çizecek ortamı oluşturmak acemiler için zor.

Geçenlerde Overwatch indirdim, optimizasyonu muazzam yapmışlar, boş alanda gezsen de skiller yağmur gibi yağsa da ortalama FPS çok az değişkenlik gösteriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı