RTX3060 için işlemci önerisi

Pek sanmıyorum ama grafik ayarlarına abanırsan darboğaz en aza iner.

Ayrıca, sadece 8400 demedim zaten varsa bütçen 8700'e bak.

Anakart değişecek paran varsa başka öneri yaparım.

Gelip en azından anakartın desteklemeyeceği işlemciyi önermek gibi bir cahillik yapmıyorum :).
Anakart değişmesi gerektiğini yazdım oraya. Cahillik yapmaya devam 💪

8400 destekleyen anakartının son bios güncellemesini yapıp 9700K/KF (8 çekirdek) veya 9900K/KF (8 çekirdek 16 izlek) alabilirsin. Uzun yıllar götürür seni.
Bios update ile bu işlemcileri kullanma imkanın varken 8700K (6 çekirdek 12 izlek olması lazım) önermem.
Kullandığım anakart 8. nesil Intel işlemci destekliyordu, bios update yapılmış geldi ve 9. nesil işlemci olan 9700KF sorunsuz kullanıyorum.

Anakart değişmesi gerektiğini yazdım oraya. Cahillik yapmaya devam 💪

Mesaj sayım yüksek olsa millete kas işaretli ibareleri göndermeler yapardım ama malum moderasyon ekibi ceza konusunda bana pek acımadığı için bir şey demiyorum.

Ama, daha bütçesi hakkında bir haber olduğun kullanıcıya anakart masrafı çıkarmaya devam nasılsa millete para havadan yağmakta. 💪
Mesaj sayım olsa sözüm geçer elbet ama işte senin gibi çok bilmişlikte çağ açıp kapayan üyelerin tek dayanağı mesaj sayısı.
Zaten, şimdi raporlarsın ceza yiyen sen olmazsın elbet ben yerim niye? Mesaj sayım yok ve sözüm geçmiyor 🤣.

Neyse, konu sahibi bütçe belirtirse ve anakart+ işlemciye yetmezse attığın emoji ile imalı lafların batan yelkenli gibi suya düşecektir.

Mesaj sayım yüksek olsa millete kas işaretli ibareleri göndermeler yapardım ama malum moderasyon ekibi ceza konusunda bana pek acımadığı için bir şey demiyorum.

Ama, daha bütçesi hakkında bir haber olduğun kullanıcıya anakart masrafı çıkarmaya devam nasılsa millete para havadan yağmakta. 💪
Mesaj sayım olsa sözüm geçer elbet ama işte senin gibi çok bilmişlikte çağ açıp kapayan üyelerin tek dayanağı mesaj sayısı.
Zaten, şimdi raporlarsın ceza yiyen sen olmazsın elbet ben yerim niye? Mesaj sayım yok ve sözüm geçmiyor 🤣.

Neyse, konu sahibi bütçe belirtirse ve anakart+ işlemciye yetmezse attığın emoji ile imalı lafların batan yelkenli gibi suya düşecektir.
Aynen kardeşim, mesaj sayım var. Hadi iyi günler. Moderatör arkadaşlar emrimde duruyor zaten değil mi? Mesaj sayım var çünkü.

Boş konuşuyorsun. Ben oraya yazdım, anakart değişmen gerekir diye. 8 ve 9. nesil işlemci önermiyorum, o yüzden 10400F ve anakart önerdim.

Elindeki parçaları satıp 10400F ve anakart rahatlıkla alabilir. Ama olsun sen ölü sokete yatırım yaptırmaya devam et. 9700 e 2200 TL vermek elindekiler satıp 10400F e geçmek daha pahalı ayrıca, bunu da düşünmediğin için 💪

Anakartım 9. nesil destekliyor, yazmayı unutmuşum. Düşüncem ikinci el i7 9700 dü ama AMD daha iyi olur diyenler oldu karar veremedim. Bütçem 2.5k maalesef kendimi zorlamak istemiyorum fazla şuan

Anakartım 9. nesil destekliyor, yazmayı unutmuşum. Düşüncem ikinci el i7 9700 dü ama AMD daha iyi olur diyenler oldu karar veremedim. Bütçem 2.5k maalesef fazla yok şu an.

İkinci el 9700 kovala ve BIOS güncellemesi yap.

9700 veya 8700 halen iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı