RTX3060 sistem ile mining yapılır mı?

Fiyat çok iyi. 3060 itx ısınmıyor da zaten.
Ben her ihtimale karşı yaz için ya da RVN algoritması tarzı coinler için 1A üstü fan aldım olmadı kendi fanını çıkarır takarım zaten diğer kartların garantilerinin bitmesine de az kaldı. Isınana yetecek kadar var işte. Bu arada sürücü için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun açıklamasında bir link var 703 MB onu kursam yeterli olur mu?

Ben her ihtimale karşı yaz için ya da RVN algoritması tarzı coinler için 1A üstü fan aldım olmadı kendi fanını çıkarır takarım zaten diğer kartların garantilerinin bitmesine de az kaldı. Isınana yetecek kadar var işte. Bu arada sürücü için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videonun açıklamasında bir link var 703 MB onu kursam yeterli olur mu?

Kart v1 değilse özel bir sürücüye gerek yok. Stabil olan bir tanesini kurmak yetiyor. v1 değilse 470.05 direkt kurulmuyor zaten hata veriyor.

Kart v1 değilse özel bir sürücüye gerek yok. Stabil olan bir tanesini kurmak yetiyor. v1 değilse 470.05 direkt kurulmuyor zaten hata veriyor.
V2 çıktı neden şaşırmadım acaba :)

5600'e aldım ayıp olmasın diye neyse ki evdekiler kadar performansı varmış.

Dosya Ekleri

• 12112.PNG
    12112.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam eğer V1 olduğu için fazladan para verecekseniz hiç almayın derim V2 ile şu anda 41 mh almak mümkün 7.5-8.5 bin arasına alabilirsiniz eğer v1'e 10.5 -11 civarı veriyor iseniz o paraya 3060 Ti alabilirsiniz şu an 52 mh/s kazıyor V1 3060'dan daha fazla mh/s veriyor. Diğer alt takım ise en ucuz en dandik 20 yıllık hurda sistem bile yeterli olur sadece PSU nuzu bilinen iyi bir marka almanızı öneririm harici monitör klavye vs. bile gereksiz olur normal PC niz ile uzaktan bağlanıp her şeyi yapabilirsiniz.

Hocam bu işten siz anlıyorsunuz sanırım ETH için ekran kartı önerebilir misiniz bütçe 10000TL.
Not: Ekran kartı ETH biterse Ravencoin ergo vs kazmak için uygun olabilirse iyi olur.
V2 çıktı neden şaşırmadım acaba :)

5600'e aldım ayıp olmasın diye neyse ki evdekiler kadar performansı varmış.
.
T-Rex yeni sürüm ile ilgili hocam LHR kırım %80'e çıkarılmış. Şu an beta sanırım sadece.
.

Son düzenleme:
Hocam bu işten siz anlıyorsunuz sanırım ETH için ekran kartı önerebilir misiniz bütçe 10000TL.
Not: Ekran kartı ETH biterse Ravencoin ergo vs kazmak için uygun olabilirse iyi olur.

Hocam o bütçeye 3060 Ti bulabilirsiniz 2. El ETH ve diğer alt coinlerde gayet iyi değerler verir en mantıklı bu seçenek olur sizin için. Sarı site veya forumlardan temin edebilirsiniz şuan o paralara rahat bulunabiliyor yurt dışı veya tr olmasına pek bakmayın derim uygun fiyatlı olması faturası olması yeterli.

Son düzenleme:

.

.
Uyguna 3060 alıp biraz daha biriktirip tekrar uyguna başka bir 3060 alınabilir ya da sadece 3060Ti. Yani bana göre kartın fiyatının uygun olması önemli modeli markası vs ikinci planda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı