super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Selam başlıkta da belirttiğim gibi GPU kullanımı Minecraft'ı açınca %0'a düşüyor ekran kartım RTX 3060 yeni aldım PC'yi PC modeli de Tulpar v25.1
Selam başlıkta da belirttiğim gibi GPU kullanımı Minecraft'ı açınca %0'a düşüyor ekran kartım RTX 3060 yeni aldım PC'yi PC modeli de Tulpar v25.1
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #2 Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Artı 0 Eksi
KS KS super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... deniyorum Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... nerdenn seçicem Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... yaptım tşk Son düzenleme: 1 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... deniyorum Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... nerdenn seçicem Lazoğlu61 dedi: Nvidia kontrol panelinden yüksek grafikli işlemci olarak Nvidia'yı seçin. Genişletmek için tıkla... yaptım tşk