RTX3060 Ti ile 2K yüksek ayarlarda oynanır mı?

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım 3060 Ti, işlemcimse i5 12400F. Şu anda oyunları 1080p de oynuyorum. Hazır fiyatlar artmadan 1440p bir monitör alsam mı diyorum. Yeni çıkan çoğu AAA oyunda bile 60 FPS'nin altına düşmüyor kart performans videolarında. Hem gelecekte sistemi yenilediğimde 2K için monitörüm hazır olur, bir daha o zaman masrafa girmem diyorum. Siz ne dersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Performans videoları bu şekilde. Sistemi 2 sene sonra yenilemeyi düşünüyorum. Yani beni 2 sene 1440p yüksek ayarlarda idare etsin istiyorum. Çok abartılı Cyberpunk gibi yüksek grafik oyunlarda oynamıyorum, en fazla God of War, RDR2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekran kartım 3060 Ti, işlemcimse i5 12400F. Şu anda oyunları 1080p de oynuyorum. Hazır fiyatlar artmadan 1440p bir monitör alsam mı diyorum. Yeni çıkan çoğu AAA oyunda bile 60 FPS'nin altına düşmüyor kart performans videolarında. Hem gelecekte sistemi yenilediğimde 2K için monitörüm hazır olur, bir daha o zaman masrafa girmem diyorum. Siz ne dersiniz?

Performans videoları bu şekilde. Sistemi 2 sene sonra yenilemeyi düşünüyorum. Yani beni 2 sene 1440p yüksek ayarlarda idare etsin istiyorum. Çok abartılı Cyberpunk gibi yüksek grafik oyunlarda oynamıyorum, en fazla God of War, RDR2.

Hocam o VRAM yetmez 1440p'de, 1080p'de bile sınır artık 8GB. Tabii DLSS falan da var ama bu şekilde gelişirse teknoloji 2 sene götürüp götürmeyeceğini söyleyemiyorum 2K'da.

Hocam o VRAM yetmez 1440P'de, 1080P'de bile sınır artık 8 GB. Tabii DLSS falan da var ama bu şekilde gelişirse teknoloji 2 sene götürüp götürmeyeceğini söyleyemiyorum 2K'da.

Hocam abartmışsınız 3060 Ti için bilmiyorum ama 3070 8 GB 1440p de 7.5GB VRAM kullanımının üstüne bir kere bile çıkmadı Full ayarlar olmasına rağmen.

Hocam hangi oyunlarda durum böyle?
Hocam isterseniz internetten testlere de bakabilirsiniz size kolaylık olması için videoyu bırakıyorum

Tek başına olmadığı için 4070 ile karşılaştırmasını koydum gördüğünüz gibi yalnızca Cyberpunk RTX Full ayarlarda 7.5 GB'dan fazla VRAM kullanıyor.

RT açmadığın sürece kaymak gibi oynatır hocam. RT açacaksan DLSS'i dengeli hatta performansa çeksen iyi oynatır.
Rt takıntımda ultra takıntımda yok hocam. Normal düz yüksek ayarlara ayarlıyım 60fps alıyım yeterli benim için. Bunu yapabilir mi kart 2 3 yıl benim için önemli olan bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı