RX5500M ile 2K oynanır mı?

2K için minimum 1660 Super gibi kartlar lazım.

1660S'in mobili yok yalnız Ti var. Gerçi bunlar da oldukça yetersiz. 5600M bile yetersiz. AMD masaüstü 6600 XT'yi bile 1080P kartından sayıyor.

Evet farkındayım ama monitör 32 inç yani 1080p kullansam pikseller göze batacak. Zaten işlemci isteyen oyunlar yazdıklarım. 4800H'da nispeten güçlü bir işlemci. Ondan sordum.

Yok halihazırda 2K monitör var, onu kullanacaktım.
FIFA'yi bilmem ama CS/Valorant 100 FPS+ rahat verir o makine, dediğiniz gibi zaten işlemci odaklı oyunlar bunlar, 2K da olsa 5500M veya buna denk orta seviye bir GPU'nun tamamını kullandırtacağı yapımlar değiller ama genel anlamda yüksek grafikli oyunlar için deseydiniz özellikle de ultra/yüksek grafik ayarlarında elbette ki yetersiz kalacağını belirtmekte fayda var.

@44Nihat07 sen yine yazdığın oyunlarda oynarsın ama fazlasını zorlama. 2K ve 4K hala adam akıllı oturamadı sırf bu yüzden hala dünya çapında satılan her üç monitörün ikisi 1080P. İnsanlar çözünürlük ve FPS ile kasmak yerine o bütçeyi yenileme hızına harcıyorlar.

Örnek vermiştim dostum.

Tamamdır, yine de ekleyeyim dedim. İleride 2K'ya geçip bu kartları alırsan bir süre sonra sağlam üzer. Oyun geliştiricileri hala next-gen zıplamasını yapmadı. Büyük ihtimalle Starfield, S.T.A.L.K.E.R. 2 çıktığında gereksinimleri ağır olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı