RTX3060 Ti sistem oyunlarda yeniden başlıyor

648158

Centipat
Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle, 2 Haziran tarihinde Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topladık, özellikleri aşağı yazacağım. Arkadaşlar sistem toplandı eksiksiz Windows 11 Pro'suna kadar yüklendi, sorunsuz her şeyi yaptılar. Biz de dün bilgisayarı aldık ve eve getirdik, güzelce kurduk eksiksiz kabloları falan her şeyi sorunsuz taktık. Bilgisayarı startladım açtım, biraz kişiselleştirdim ve hemen Steam'i indirdim, Vatan'daki çalışan sürücülerini güncelledik ve kurduk dedi, neyse CS:GO'yu indirdim hemen 2 3 saat sürdü sonrasında oyunu açtım grafikleri ayarladım ve oyuna girdim, tam adama sıkacağım bilgisayar kapandı. İlk açıldığı için olmuştur dedim. yYeniden başlattı kendiliğinden sonra tekrar attı ve sonra tekrar dünden bu saate kadar bilgisayar 50 kere çöktü. Bugün de Bannerlord'u indirdim, oyuna girdim, karakteri oluşturdum, oyundan attı. Yani kısaca böyle bir durum neden olur? Ne yapmam lazım? En yakın zamanda götüreceğim.
Biraz yardım edebilirseniz sevinirim iyi akşamlar.

"Ben şahsen ekran kartıyla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ekstra olarak Opera GX'de sorun çıkarmıştı."

Bilgisayar özellikleri -
İşlemci: i7 13. nesil 13700KF.
RAM: 8 X 4 32.
Anakart: ASUS TUF Gaming Z690-Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX.
Ekran kartı: NVIDIA ASUS RTX 3060 Ti.
Windows 11 Pro Edition
Yazabildiklerim bu kadar arkadaşlar. Teşekkür ederim. Kasayı unuttum, öğrenirsem yazacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı