RTX3060 ve i5 12400F sistem Valorant'ta Alt Tab yapınca donuyor

Kroxe

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500GB Samsung SSD ve 500GB Kioxia SSD
Ekran kartı
3060
İşlemci
i5 12400F
Merhaba arkadaşlar, 1.5 yıl önce aldığım sistemim Alt Tab atarken donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. Valorant oynarken FPS'im 200-250 arası oluyor ve nadiren kasmalar oluyor. Bunun çözümü nedir?

Not: 1.5 yıl önce aldığım sistem hiç termal macun değişmedim, sadece içini temizledim.

Merhaba arkadaşlar, 1.5 yıl önce aldığım sistemim Alt Tab atarken donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. Valorant oynarken FPS'im 200-250 arası oluyor ve nadiren kasmalar oluyor. Bunun çözümü nedir?

Not: 1.5 yıl önce aldığım sistem hiç termal macun değişmedim, sadece içini temizledim.

Tam ekran pencereli oynamayı denediniz mi?

Sadece Valorant'ta oluyorsa Valorant'a özel bir sorun o maalesef. Macun değişimi yapın bu arada.
SS yüzünden muhtemelen.

Ekran>gelişmiş ayarlar>gpu donanım hızlandırmasını kapat ayrıca bakım lazım. MX4 yapıştır bir tane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı