Bilgisayardan aşırı derece iyi anlamadığım için sordum (sistem bilgileri ektedir.) Şimdiden teşekkürler.
Excalibur / 2 kanal diye biliyorum 16 gb olarakLaptop modeli nedir? Asus'tur kesin ama sorayım gene tekrar.
Laptopta MUX Switch yoksa ve tek kanal RAM varsa haricî ekran kartı kendisini limitlerinde kullanmaz. Düşük kullanım oranından dolayı düşük performans elde ediyorsunuz. Laptop marka/model nedir?
yüksek perfomanstada aynıGüç planınız yüksek performans değilse yüksek performans olarak değiştirebilirsiniz.
PCGrafikleri paylaşır mısın ayrıca mpbil mi PC mi?
Grafikleri dusurdum ilk basta oldu sonra ayni hale geldi tekrarLaptop modeli nedir? Asus'tur kesin ama sorayım gene tekrar.
Laptopta MUX Switch yoksa ve tek kanal RAM varsa haricî ekran kartı kendisini limitlerinde kullanmaz. Düşük kullanım oranından dolayı düşük performans elde ediyorsunuz. Laptop marka/model nedir?
GPU kullanım miktarı nedir? MSI afterburnerdan bakabilirsinizExcalibur / 2 kanal diye biliyorum 16 gb olarak
yüksek perfomanstada aynı
PC
Grafikleri dusurdum ilk basta oldu sonra ayni hale geldi tekrar
Oyunda %70 lerdeGPU kullanım miktarı nedir? MSI afterburnerdan bakabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.