RTX3070 Ti için monitör önerisi

Anlamadıysanız şöyle kullanım amaçları oyun oynamak ve dizi film seyretmek sadece 1 tane oyun 2 tane dizi değil CS de oynuyorum RDR2 de mesela konu açmamın sebebi bu özünürlüğü Hz'si nasıl olmalı işkemcim R5 5600X ekran kartı RTX3070 Ti 32 GB da RAM var.

İndirim beklersek oluyor sanırım.

Hocam benim atığım cihaz güzel bir cihaz size 2K bir monitör lazım onu baştan söyleyim 400 CD parlaklık 1.07 milyar renk G-Sync var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210812-172724.png
    Screenshot_20210812-172724.png
    176,5 KB · Görüntüleme: 45
Galiba 5800X lazım bende 3070 Ti bilmiyorum hocam ama 1080p de darboğaz olacağı beli @Radeon RX 5500M hocam bilebilir belki ya da 3070 Ti 5600X draboğaz yapar mı diye konu açabilirsiniz.

Masaüstü hakkında pek bilgim yok hocam, laptopcuyum ben:D

Hocam benim atığım cihaz güzel bir cihaz size 2K bir monitör lazım onu baştan söyleyim 400 CD parlaklık 1.07 milyar renk G-Sync var.
Bahsettigin özellikler bütçe aralığındaki çoğu monitörde var. Bilmediğin özellikleri saymasan mı?

Viewsonic XG2405-2 iyi bir seçim.

Eyvah eyvah gerçekten düzgün tek tavsiye var konuda, o da DELL S2721DGF. Üç monitörü aynı anda çoğu koşulda kullanamazsınız zaten verimli bir şekilde, daha sonra illa üçüncüyü ekleyecekseniz de şimdi bütçeyi kaydırıp biri üst düzey olmak üzere iki monitör alın alacaksanız. Atacağım bazı monitörler Akakçe veritabanında bulunmayan sitelerde (İtopya, Sinerji vs.) indirime girebiliyor, araştırıp almakta fayda var.

Dell S2721DGFA 27" 1ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Mesela bu şu an İtopya'da 3600 TL.)

Ve henüz Türkiye'de olmayan iki model (olur da monitörü alacağınız tarihe kadar stoklara girerse diye):

İkinci monitör olarak da ciddi seviyede grafik tasarım vs. yapmayacaksanız herhangi bir IPS panel monitör olabilir. Neden IPS? İkinci monitörü genelde ana monitörümüz gibi tam karşımıza koymadığımız için görüntüleme açısına göre görüntü kötüleşebilir, hoş olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı