RTX3070 Ti için monitör önerisi

Eyvah eyvah gerçekten düzgün tek tavsiye var konuda, o da Dell S2721DGF. Üç monitörü aynı anda çoğu koşulda kullanamazsınız zaten verimli bir şekilde, daha sonra illa üçüncüyü ekleyecekseniz de şimdi bütçeyi kaydırıp biri üst düzey olmak üzere iki monitör alın alacaksanız. Atacağım bazı monitörler Akakçe veritabanında bulunmayan sitelerde (İtopya, Sinerji vs.) İndirime girebiliyor, araştırıp almakta fayda var.

Dell S2721DGFA 27" 1ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (mesela bu şu an İtopya'da 3600 TL.)

Ve henüz Türkiye'de olmayan iki model (olur da monitörü alacağınız tarihe kadar stoklara girerse diye):

İkinci monitör olarak da ciddi seviyede grafik tasarım vs. yapmayacaksanız herhangi bir IPS panel monitör olabilir. Neden IPS? İkinci monitörü genelde ana monitörümüz gibi tam karşımıza koymadığımız için görüntüleme açısına göre görüntü kötüleşebilir, hoş olmaz.

Hocam ben olsam Samsung olanı alırdım ama 240Hz 2K 3070 Ti fazla değil mi?

Yanlış yazmışım. XG2705-2 aklından geçendi.

Hocam İtopya' ve bazı satıcılar 1080p diyor başka satıcılar 2K diyor gerçekten 2K çözünürlüğünde ise fiyatına göre gerçekten güzel monitör IPS ve 350CD.

Son düzenleme:
Hocam ben olsam Samsung olanı alırdım ama 240Hz 2K 3070 Ti fazla değil mi?
VRR ile kullanılır yine, sorun olacağını sanmıyorum. 1070 ile bile çok sıkıntı yaşamıyorum denilebilir, sadece CP 2077 gibi çok iyi grafiklere sahip olan oyunlarda FPS'im oynanabilecek değerlerin altında oluyor.

Hocam İtopya ve bazı satıcılar 1080p diyor başka satıcılar 2K diyor gerçekten 2K çözünürlüğünde ise fiyatına göre gerçekten güzel monitör IPS ve 350 CD.
FHD panel o, 1440p değil. Ve sanırım 250 cd/m² maksimum parlaklığa sahip. Pek iyi bir monitör değil.

VRR ile kullanılır yine, sorun olacağını sanmıyorum. 1070 ile bile çok sıkıntı yaşamıyorum denilebilir, sadece CP 2077 gibi çok iyi grafiklere sahip olan oyunlarda FPS'im oynanabilecek değerlerin altında oluyor.

FHD panel o, 1440p değil. Ve sanırım 250 cd/m² maksimum parlaklığa sahip. Pek iyi bir monitör değil.
Emin misiniz?

Emin misiniz?
XG2705-2 27" 144Hz Gaming Monitor ViewSonic'in yalancısıyım :)

@Savia hocam Akakçe'ye girin orada 2K diyor 350CD diyor. Ama bazı satıcılarda 1080p deyişik bir monitör.
Benzer isimle iki ayrı model var. Biri XG2705-2, diğeri de XG2705-2K. Sonu 2 olan 1080p, 2K olan 1440p.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı