RTX3070 Ti'dan 4070'e geçiş için öneriler

Bütçe
20.000~ tl
Bütçem kartı da üstüne koyarsak 23K'yı zor buluyor sanırım. Akakçe'de bir MSI Ventus bir de Galax marka kart gördüm. Belki 24klara çıkıp arkadaşların önerdiği kartlara da bakabilirim çok değecekse.
Değer hocam. Sattıktan sonra geri konu açın ya da bu konuya yanıt verin. Kaybetmemek için yıldızlayabilirsin.

Bütçem kartı da üstüne koyarsak 23K'yı zor buluyor sanırım. Akakçe'de bir MSI Ventus bir de Galax marka kart gördüm. Belki 24klara çıkıp arkadaşların önerdiği kartlara da bakabilirim çok değecekse.
24K'lara çıkabilirseniz attığım Zotac 4070 Ti'ı alın. Onun dışında 20K üzerine çıkmanıza gerek yok. PNY-Galax-Gainward üçlüsünden hangisi hoşunuza giderse onu alın.

24K'lara çıkabilirseniz attığım Zotac 4070 Ti'ı alın. Onun dışında 20K üzerine çıkmanıza gerek yok. PNY-Galax-Gainward üçlüsünden hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Gigabyte gaming oc modeli gözüme çok iyi geldi benim aktif olarak kullandığım model de buydu, ayrıca fiyatı 22k. Önermez misin dostum?

4070 için 22K'lara çıkmaya gerek yok hocam. Şey mantığı oluyor. 22ye çıktıysan 24e çık 4070 Ti al.

Bende o biraz takıntı sanırım. Telefonlardaki gibi iyi marka olsun kafasına giriyorum ama GPU'da aman aman fark etmiyor galiba. Bu arada kasam DeepCool CC560. Sığıyor mu bu kasaya 3 fanlı 4070'ler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı