RTX3080 için 2200₺ PSU önerisi

Bunu al kafan rahat olsun dostum, öbürleri bunun yanında faso fiso.

kanka highpower hem gold sertifika hem tamda bütçeme uygun senin attıgında kaliteli ama bütçemi aşar highpower daha mantıklı

Buna 2650 verileceğine 2200 TL'ye High Power 750W Gold alınabilir. Arkadaşın bütçesine de uygun hem.

O firmanın nasıl kalitede PSU ürettiğini hepimiz biliyoruz. Sadece etikete bakılarak ürün alınmaz özelliklede PSU.

2500 TL attığım ürün, Nays ile alınırsa 2250 TL'ye geliyor. Bu fiyat bandında alabilecegi en iyi PSU'lardan birisi bu.
Benim attığımda Nays ile 2000 tl civarına geliyor. İki PSU da benzer kalitede modüler ve gold sertifikalılar.

O firmanın nasıl kalitede PSU ürettiğini hepimiz biliyoruz. Sadece etikete bakılarak ürün alınmaz özelliklede PSU.
Ağır boş yapıyorsun Highpowerin psuları ciddi anlamda kalitelidir siz bilmediğiniz için kötülüyor olmayasınız?

İstediğiniz foruma bakabilir incelemeyi izleyebilirsiniz. Highpower gayet iyi bir psu. Kötüleyen adamın söyledikleri ciddiye alınamaz cidden. Şaka gibi olay performance gd serisini kötülüyor adamlar.

@the Prodigy Highpower Performance GD serisine kötü diyorlar ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Şu an 1660 Super kullanıyorum, yakın zamanda 3080'e geçeceğim. Bendeki şu an FPS Hydro 500 Watt, tabii ki yetmez. O yüzden 750-800 Watt PSU bakıyorum. Bütçem en fazla 2200 falan, önerilerinizi bekliyorum
Dostum highpower çok kaliteli bir markadır. FSPye yakın kalitededir. Gelip Highpower kötülemek çok komik bir durum cidden.

Son düzenleme:
İstediğiniz foruma bakabilir incelemeyi izleyebilirsiniz. Highpower gayet iyi bir psu. Kötüleyen adamın söyledikleri ciddiye alınamaz cidden. Şaka gibi olay performance gd serisini kötülüyor adamlar.

@the Prodigy Highpower Performance GD serisine kötü diyorlar ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Dostum highpower çok kaliteli bir markadır. FSPye yakın kalitededir. Gelip Highpower kötülemek çok komik bir durum cidden.
Bu PSU'lardan kullanıp sorun yaşayana hiç denk gelmedim. High Power iyi markadır. @messinicocugu hocam da fiyatları güzel olduğunda öneriyordu.

Bu PSU'lardan kullanıp sorun yaşayana hiç denk gelmedim. High Power iyi markadır. @messinicocugu hocam da fiyatları güzel olduğunda öneriyordu.

Teşekkür ederim hocam güzelce anlattığın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı