RTX3090 3080 sistem miningi için bileşen önerisi

Gelmesine daha var ayrıca gelince de birdenbire mining yok olmuycak şekil değiştirecek çok yanlış anlaşılıyor bu 2.0 ayrıca diğer arkadaşında dediği gibi Ethereum biter başkası başlar. En basitinde Ethereum clasic var tamam aşırı karlı değil belki ama Ethereum da bir zamanlar aşırı karlı değildi. İnsanlar bir zamanlar miningi Bitcoin'den ibaret sanıyordu şu an ekran kartı ile Bitcoin kazan yok mesela ne oldu mining bitti mi? Ethereum da şu anki tahtını başka bir coine bırakacak elbet ETH 2.0 çıksın veya çıkmasın bu olacak.

Zaten kazılabilecek bir sürü coin var ama karlı değil, ben siz sıfırdan kart alacaksınız sandığım için öyle dedim. Elinizde varsa devam edin tabii ki.

Zaten kazılabilecek bir sürü coin var ama karlı değil, ben siz sıfırdan kart alacaksınız sandığım için öyle dedim. Elinizde varsa devam edin tabii ki.
Tabii ki dediğiniz gibi yatırım olayı ayrı bir şey. Kısa vadede şuanki şekilde kara geçirmez ama sabırlı kişiler uzun dönem yatırımlar ile kara geçerler. Burda önemli olan kişilerin ne kadar yatırım yapıp ne kadar kısa sürede dönüş bekledikleri. Minerstatdan kazançlara bakıp 3 ayda paramı geri alırım diyip hesap kitap yapmadan işe atlayan kaybeder ama en az 1 yıl kazançsız durmayı göze alan kazanır. Biraz da borsa tarafını biliyorsa kazdıklarını bu süreçte boş tutmaz değerlendirir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı