Çözüldü RTX4050 sistemde Red Dead Redemption 2 grafikler bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunda Guarma'ya geldince aynısı oldu. Ama tekrar çık gir düzelmişti ama şimdi ne yaptıysam düzelmiyor. Sebebi nedir? Driver güncel. Sistemim RTX4050 i5 12500H 8 GB.

20240725225032_1.jpg

Biliyorum RAM'ı aldım ama kapağı açamadığım için kaldı servise gönderirsemde neredeyse 1 ay gelmeyeceği için şimdilik bekletiyorum.

Sanırım kullandığınız laptop Lenovo LOQ serisi. Kapağı açmak aslında çok kolay. Kapağı açınca kesinlikle pil kablosunu güç yerinden çıkarıp eldiven kullanmanızı öneririm. Yoksa statik elektrik birikir ve ana kartınız kısa devre yapar. O zaman büyük masrafla karşı karşıya kalırsınız.

Sanırım kullandığınız laptop Lenovo LOQ serisi. Kapağı açmak aslında çok kolay. Kapağı açınca kesinlikle pil kablosunu güç yerinden çıkarıp eldiven kullanmanızı öneririm. Yoksa statik elektrik birikir ve ana kartınız kısa devre yapar. O zaman büyük masrafla karşı karşıya kalırsınız.
Hayır Acer nitro 5 kullanıyorum o küçük düz tornavida bile açamadı.Dediklerinizi aklımda tutarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı