Oyunda Guarma'ya geldince aynısı oldu. Ama tekrar çık gir düzelmişti ama şimdi ne yaptıysam düzelmiyor. Sebebi nedir? Driver güncel. Sistemim RTX4050 i5 12500H 8 GB.
Gerek kalmadı rampage files dosyasını silince düzeldi.Oyun API'sini Directx12'den Vulkan'a değiştirmeyi deneyin. Grafik ayarlarının en aşağısında olmalı.
Oyunda Guarma'ya geldince aynısı oldu. Ama tekrar çık gir düzelmişti ama şimdi ne yaptıysam düzelmiyor. Sebebi nedir? Driver güncel. Sistemim RTX4050 i5 12500H 8 GB.
Eki Görüntüle 2264476
Biliyorum ramı aldım ama kapağı açamadığım için kaldı servise gönderirsemde neredeyse 1 ay gelmeyeceği için şimdilik bekletiyorum.Konudan bağımsız ama 8 GB RAM sizin laptopunuz için yeterli değil. Kesinlikle upgrade edin.
Biliyorum RAM'ı aldım ama kapağı açamadığım için kaldı servise gönderirsemde neredeyse 1 ay gelmeyeceği için şimdilik bekletiyorum.
Hayır Acer nitro 5 kullanıyorum o küçük düz tornavida bile açamadı.Dediklerinizi aklımda tutarım.Sanırım kullandığınız laptop Lenovo LOQ serisi. Kapağı açmak aslında çok kolay. Kapağı açınca kesinlikle pil kablosunu güç yerinden çıkarıp eldiven kullanmanızı öneririm. Yoksa statik elektrik birikir ve ana kartınız kısa devre yapar. O zaman büyük masrafla karşı karşıya kalırsınız.
Hayır Acer Nitro 5 kullanıyorum o küçük düz tornavida bile açamadı. Dediklerinizi aklımda tutarım.
O da aklımda olmazsa öyle yaparım.Bilen ve güvenilir bir kişinin yanında yaptırın bence hocam. Servis çok uzun sürer.
Bunlar ne dosyası oluyor?
Grafik ayarlarını ve oyunda kullandığınız Grafik API'sinin önbelleğini barındıran dosyalar. Silerseniz bir şey olmaz oyuna girdiğinizde yeniden oluşturulacaktır o dosyalar.Bunlar ne dosyası oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.