RTX4060 ekran kartı için sistem toplamak

Yiğit Kılıç

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i5-9600K
MSI GTX 1660 Super Gaming X 192 Bit
Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200 MHz
1 TB SSD
Öncelikle merhaba, ASUS RTX 4060 bir ekran kartım var. Bunun üzerine 10-13 bin TL arası kasa için kalan bileşenleri toplamak için bir bütçem var. Bana bu ekran kartı için bileşenleri önermenizi sağlıklı bir yönlendirme yapmanızı istiyorum çünkü yeteri kadar sistemler için bilgiye sahip değilim. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD 1TB

RAM

İŞLEMCİ

ANAKART

KASA

15 bin tutuyor. Bütçeye ekleme yapabilirseniz baya iyi olur. Ekleme durumu yoksa kısabiliriz yine anakartı A620 yapıp SSD'yi 512gb yapabiliriz. Ben yetmeyeceği için özellikle 1TB ve OC desteği için B650 anakart seçtim. İsterseniz A620 olarak düşürebiliriz anakartı.

SSD 1TB

RAM

İŞLEMCİ

ANAKART

KASA

15 bin tutuyor. Bütçeye ekleme yapabilirseniz bayağı iyi olur. Ekleme durumu yoksa kısabiliriz yine anakartı A620 yapıp SSD'yi 512 GB yapabiliriz. Ben yetmeyeceği için özellikle 1TB ve OC desteği için B650 anakart seçtim. İsterseniz A620 olarak düşürebiliriz anakartı.

B450 yeterli olur bence fiyatı da kirar biraz

SSD 1TB

RAM

İŞLEMCİ

ANAKART

KASA

15 bin tutuyor. Bütçeye ekleme yapabilirseniz bayağı iyi olur. Ekleme durumu yoksa kısabiliriz yine anakartı A620 yapıp SSD'yi 512 GB yapabiliriz. Ben yetmeyeceği için özellikle 1TB ve OC desteği için B650 anakart seçtim. İsterseniz A620 olarak düşürebiliriz anakartı.

SSD olarak gerekirse GB değerinden düşüp DRAM'li modeller seçilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı