R remzibey07 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.727 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #2 remzibey07 dedi: MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine çek onu. Artı 0 Eksi
remzibey07 dedi: MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine çek onu.
S Sweexy Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 remzibey07 dedi: MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>ekran>grafikler>varsayılan ayarlar>donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarını kapat bir de grafik ayarlarına gel oradan oynayacagın oyunu secip yüksek performansı seç. Artı 0 Eksi
remzibey07 dedi: MSI laptop alalı 5 gün oldu. Oyunlarda yüksek FPS alamıyorum. RTX4060 ekran kartı i7 12.nesil GPU kullanımı %0 gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>ekran>grafikler>varsayılan ayarlar>donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması ayarını kapat bir de grafik ayarlarına gel oradan oynayacagın oyunu secip yüksek performansı seç.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Büyük ihtimal sarjda kullanıyon bu yüzden işlemcinin igpu sunu kullanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS R remzibey07 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #5 Spooderman dedi: Büyük ihtimal sarjda kullanıyon bu yüzden işlemcinin igpu sunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... laptoplar zaten sarjda kullanılması daha iyi degilmi ? Artı 0 Eksi
Spooderman dedi: Büyük ihtimal sarjda kullanıyon bu yüzden işlemcinin igpu sunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla... laptoplar zaten sarjda kullanılması daha iyi degilmi ?
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 remzibey07 dedi: laptoplar zaten sarjda kullanılması daha iyi degilmi ? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım pilde kullanınca harici ekran kartı aktif olmuyor. Artı 0 Eksi
remzibey07 dedi: laptoplar zaten sarjda kullanılması daha iyi degilmi ? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım pilde kullanınca harici ekran kartı aktif olmuyor.