Morgan.jones
Hectopat
- Makaleler
- 1
PSU kaç watt?
Yarı yarıya belkiYoutubedeki testler ile ne kadar fark var?
Şu anlık sadece Valorant ve Cyberpunk'a bakabildim ve 2'si eskisinin aynısı. V-Sync ikisinde de açık değil.
Başka bir şey seçili olamaz dahili grafik kartı yok.Nvidia denetim masasından 4060 seçili mi?
DDU ile tüm sürücüleri silip en son driveri indirmeyi denediniz mi?
700 wattPSU kaç watt?
Hiç veri sunmuyorsunuz hocam kaç fps alıyorsunuz?Yarı yarıya belki
F takısı...Başka bir şey seçili olamaz dahili grafik kartı yok.
Valorant zaten işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum işlemci ne kadar güçlüyse o kadar yüksek fps alırsınız. Ama cyberpunk da bariz fps artışı olması lazımdı. Peki ortalama kaç fps alıyordunuz eski kartla ve şimdiki kartla kaç fps alıyorsunuz?Şuanlık sadece Valorant ve Cyberpunk’a bakabildim ve 2 si eskisinin aynısı.Vsync ikisinde de açık değil.
YouTube’da 10400f bulamadım ona en yakın olan 11400f in testlerine baktım.Videoda Valorant 300 iken bende 150-170 arası,Cyberpunk 60 iken bende 20 ve ray tracing de açılmıyorKendi işlemcin ile aynı testlere baktın değil mi?
Buna ek olarak hangi oyunlarda kaç FPS bunları da belirtirsen iyi olur.
DLSS ve Frame generation açmayı unuttu yüksek ihtimalle. Açıldığında Cyberpunk'taki yarı yarıya olan düşük fps eşitlenecek.Valorant zaten işlemci odaklı bir oyun diye biliyorum işlemci ne kadar güçlüyse o kadar yüksek fps alırsınız. Ama cyberpunk da bariz fps artışı olması lazımdı. Peki ortalama kaç fps alıyordunuz eski kartla ve şimdiki kartla kaç fps alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.