Hocam 7 dakika önce aldım ya. O kadar mı kötü?Soğutması kötü çünkü. Alüminyum pipe kullanıyorlar. Kısaca dandik.
Hocam 7 dakika önce aldım ya. O kadar mı kötü?Soğutması kötü çünkü. Alüminyum pipe kullanıyorlar. Kısaca dandik.
İade edebiliyorsan güzel olur, sipariş iptali falan.Hocam 7 dakika önce aldım ya. O kadar mı kötü?
Biraz baktım almadan önce fakat 55-60 arası takılıyor kart. Maks 63 gördüm o da RDR 2'de. Siz bu kartı kullanıyor musunuz şu an?İade edebiliyorsan güzel olur, sipariş iptali falan.
Ben bir eşeklik ettim 2 sene evvel 1660 Super aldım, sıfır kart olmasına rağmen sıcaklık 75'in altına düşmedi hiç, son zamanlarda 83'e dayanıyor hatta geçiyor. Dolayısıyla throttle yapıyor, güç kesiyor. Bu bizzat yaşadığım sorun. Ve daha niceleri...
Tercih senin, ben almazdım.Biraz baktım almadan önce fakat 55-60 arası takılıyor kart. Maks 63 gördüm o da RDR 2'de. Siz bu kartı kullanıyor musunuz şu an?
1660 serisi nerde 5000 serisi nerde. Aynı özellikte ve yapıda kartlar değil. Sorun yaşamazsınız problem etmeyin.Biraz baktım almadan önce fakat 55-60 arası takılıyor kart. Maks 63 gördüm o da RDR 2'de. Siz bu kartı kullanıyor musunuz şu an?
Tedarikçisi amazon olan ve taksit veren tek seçenek bu kaldı amazonda.Tercih senin, ben almazdım.
Evet hala 1660 Super var elimde. Yakında nasipse sistem değiştireceğim inşallah.
Arkadaşın dediğine kulak verirsem tek seçenek bu kalıyor, tavsiyeniz nedir?1660 serisi nerde 5000 serisi nerde. Aynı özellikte ve yapıda kartlar değil. Sorun yaşamazsınız problem etmeyin.
Aldığınız kartta bir sorun yok hocam, arkadaş 1660 modelinden bahsediyor, 2000 veya 3000 serilerinde sorunlu olan modellerde vardı fakat 5000 serisinde böyle bir problem yok. Aldığınız üründe de bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Yeni açtığım bu konuda da destek olur musunuz?Aldığınız kartta bir sorun yok hocam, arkadaş 1660 modelinden bahsediyor, 2000 veya 3000 serilerinde sorunlu olan modellerde vardı fakat 5000 serisinde böyle bir problem yok. Aldığınız üründe de bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Yarın teslimat seçeneği ile alacağım fakat iş yerimdeki güvenlik teslim alacak. Ben kontrol edemiycem teslim alınırken. Olur da bir problem olursa sıkıntı yaşar mıyım ki? Teslim alma bölgesinde kamera var.
Belirtmeyi unuttum, kusura bakmayın. Taksit ile alacağım. 6 taksit attığım linkte peşin fiyatı.
Sadece 1660 değil, dediğin gibi diğer modellerde de MSI'dan yana ısınma sorunları olanlar vardı. 1660 Super bende olduğu için, bizzat ben yaşadığım için söyledim.Aldığınız kartta bir sorun yok hocam, arkadaş 1660 modelinden bahsediyor, 2000 veya 3000 serilerinde sorunlu olan modellerde vardı fakat 5000 serisinde böyle bir problem yok. Aldığınız üründe de bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.