RTX5070 ve R5 7600 1080p ile darboğaz yapar mi?

palvinn

Femtopat
Daha fazla  
Alacağım sistem bu 1080p monitörüm var şu anlık 2K almayi dusunmuyorum. Darboğaz yapmamasi için Valorant tarzi oyunlarda ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O tarz hesap yapan sitelerin hepsi fake hatta forumda ban sebebi. Darbogaz yapmaz yapsa bile fazla hissettirmez. Grafikleri orta veya yuksekte kullanin.

Hocam cok sağ olun 2-3 gundur kafayi yedim 😅 bu arada işlemciyi 7800x3D ye yükseltmek istiyorum sizce iyi olur mu?

Hocam cok sağ olun 2-3 gundur kafayi yedim 😅 bu arada işlemciyi 7800x3D ye yükseltmek istiyorum sizce iyi olur mu?

Gayet iyi olur hocam ama iyi bir sogutmada almaniz lazim. 7800x3D biraz sicak calisan bir islemci. En azindan ust seviye bir kule tipi almaniz gerek.

Son düzenleme:
Gayet iyi olur hocam ama iyi bir sogutmada almaniz lazim. 7800x3D biraz sıcak calisan bir islemci. En azindan ust seviye bir kule tipi almaniz gerek.

Ben kasa işini direkt İncehesap'tan bitirmek istiyorum ama orada sadece 120 mm sivi ve kule tipi sogutucu var onlardan hangisini onerirsiniz illa başka al diyorsaniz da link atabilirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı