Rubik küp Gan mı Maglev mi alınmalı?

Flagship olarak diyeyim
Şu an GAN15 bence piyasadaki en iyi küp. Günümüzde küp teknolojileri öyle bir noktaya geldi ki 3x3 için geliştirebilecek neredeyse hiçbir nokta kalmadı. GAN15 uzun bir süre boyunca ne öbür şirketler ne de kendileri tarafından geçilecek gibi durmuyor. Tabii yağlanmayan küpün potansiyelini kullanamazsın. Yağ da almayı düşünüyorsan önerilerim Angstrom Dignitas, Angstrom Gravitas ve FZ-Glide. Bu üç yağı kullanarak her türlü küpü yağlayabilirsin. Bu yağların birleşimi küpe kontrol ve hız arasında dengeli bir katkıda bulunacak.

Meraktan Soruyorum, sizin kaç küpünüz, küp yağınız var?
Tüm küplerimi saymaya kalkamam biraz fazla var 😁. Sadece 3x3'leri sayarsak şu an elimde dört adet var: Rubik's, GAN356 X, Tornado V3 Pioneer, GAN12 Maglev UV ve şu an kargosunu beklediğim GAN15. Yağları sayarsak da şu an elimde toplam yedi adet var: üç adet Angstrom Gravitas, üç adet Angstrom Dignitas, bir adet 15 mL DNM-37 ve şu an kargosunu beklediğim 10 mL FZ-Glide var. Ayrıca yakın bir tarihte para biriktirerek GAN'ın 10. yılına çıkarmış olduğu küplerden en ucuzu olan GAN356 ME UV'yi almayı düşünüyorum. Hem şık duruyor, hem de 26$ gibi GAN'a göre ucuz bir fiyata sahip.
1730313138816.png

Ohoo.. Küplere Fena Sarmışsınız Anlaşılan ;) Fakat Siz Bunları Nereden Spariş Ediyorsunuz?
Hepsini sipariş ettiğim belirli bir yer yok fakat en büyük siparişlerim TheCubicle'dan olmuştu. GAN15'i de TheCubicle'dan sipariş ettim fakat yeni gümrük vergileri ne yazık ki ortada.

Bu arada TheCubicle'ı tercih etme sebebim bana göre en kaliteli yağlara sahip olmaları. Her siparişimde yağ alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı