Rüya görmek nasıl engellenir?

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Her uyuduğumda eski sevgilimi görmek istemiyorum artık. Ayrılalı 3 ay oldu her uyuduğumda garanti onu görüyorum çıkmıyor rüyalarımdan. Düşünme diyebilirsiniz ama öyle de olmuyor düşünüyorum maalesef çok seviyordum çünkü. Rüyama girince de o günüm rezalet geçiyor, bazen uyandığımda ağlamış olarak uyanıyorum. Rüya görmeyi engellemek gibi bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her uyuduğumda eski sevgilimi görmek istemiyorum artık. Ayrılalı 3 ay oldu her uyuduğumda garanti onu görüyorum çıkmıyor rüyalarımdan. Düşünme diyebilirsiniz ama öyle de olmuyor düşünüyorum maalesef çok seviyordum çünkü. Rüyama girince de o günüm rezalet geçiyor, bazen uyandığımda ağlamış olarak uyanıyorum. Rüya görmeyi engellemek gibi bir şey mümkün mü?

Yatmadan önce Türk kahvesi iç.

Siz onu düşündüğünüz sürece görmeye devam edeceksiniz. Spora başlayın farklı bir hobi bulun kendinize unutmaya çalışın. Dediğim gibi unutmadığınız muddetce görmeye devam edeceksiniz.

Üzerinden az zaman geçmiş. Bu olaylar normal. Gerçek şu ki bunları atlatmak yerine bunlara alışmak daha sağlıklı. Gidip başka biriyle yalandan ya da gerçekten ilişki yaşamak eski sevgiliyi unutturur fakat yarın bir gün yeniden aklınıza geldiğinde moralinizi bozar. Alışmak en iyisi. Öneri olarak kendinizi meşgul etmenizi söyleyebilirim. Bir şeylerle uğraşmak odağınızın eski sevgilinizden uzaklaşmasını sağlar ve bilinçaltı da yeni uğraşlarınızı işlemek için eski düşünceleri arka plana atar. Bu sayede bahsettiğiniz kurtuluşu yaşarsınız. İnsanın kendini geliştirmesi için büyük bir fırsat oluyor bu tarz durumlar.

Bir uyarı: sağda solda gördüğünüz "rüyanda görüyorsan hala seni düşünüyor" vb yazılara inanmayın. Düşünen düşündüğünü belli eder. Masallara değil gerçeklere odaklanmak gerek.

:( benim de sonum böyle olacak gibi hissediyorum olurda sevgilim olur ve ayrılırsam bir B planı kuramıyorum durum çok zor. Allah yardımcınız olsun. Unutmanız da çok zor.
Çözüm olarak yaşamdım ancak yaşarsam diye yaptığım bir B planına göre kafayı dağıtmak ve durumun kader olduğuna Allah'ın kudreti, hikmeti olduğuna inanmak gerek. Kafayı bir şekilde dağıtmayı öneririm oyun oynayın(video oyunları olur), hobiler ile ilgilenin arkadaş ortamında daha çok vakit geçirin, aileniz ile hep birlikte olun ve yalnız kalmaktan kaçının çünkü fırsat oldukça bu durumu hatırlarsınız, kendinizi meşgul edin.

Üzerinden az zaman geçmiş. Bu olaylar normal. Gerçek şu ki bunları atlatmak yerine bunlara alışmak daha sağlıklı. Gidip başka biriyle yalandan ya da gerçekten ilişki yaşamak eski sevgiliyi unutturur fakat yarın bir gün yeniden aklınıza geldiğinde moralinizi bozar. Alışmak en iyisi. Öneri olarak kendinizi meşgul etmenizi söyleyebilirim. Bir şeylerle uğraşmak odağınızın eski sevgilinizden uzaklaşmasını sağlar ve bilinçaltı da yeni uğraşlarınızı işlemek için eski düşünceleri arka plana atar. Bu sayede bahsettiğiniz kurtuluşu yaşarsınız. İnsanın kendini geliştirmesi için büyük bir fırsat oluyor bu tarz durumlar.

Bir uyarı: Sağda solda gördüğünüz "rüyanda görüyorsan hala seni düşünüyor" vb yazılara inanmayın. Düşünen düşündüğünü belli eder. Masallara değil gerçeklere odaklanmak gerek.

Hocam her rüyamda onu görüşümde dışarı çıktığımda onunla karşılaşıyorum. Ama ben hep uzaktan izlemekle kalıyorum, sürekli ondan uzakta kalıyorum. O beni asla görmüyor. Ona ulaşamıyorum anlayacağınız. Bu ne demek oluyor?

Hocam her rüyamda onu görüşümde dışarı çıktığımda onunla karşılaşıyorum. Ama ben hep uzaktan izlemekle kalıyorum, sürekli ondan uzakta kalıyorum. O beni asla görmüyor. Ona ulaşamıyorum anlayacağınız. Bu ne demek oluyor?

Birbirinizi çok parçalamadıysanız ve hala çok geç değilse gidip konuşmayı, bir şeyleri düzeltmeyi deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı