Rüya görmek nasıl engellenir?

Her uyuduğumda eski sevgilimi görmek istemiyorum artık. Ayrılalı 3 ay oldu her uyuduğumda garanti onu görüyorum çıkmıyor rüyalarımdan. Düşünme diyebilirsiniz ama öyle de olmuyor düşünüyorum maalesef çok seviyordum çünkü. Rüyama girince de o günüm rezalet geçiyor, bazen uyandığımda ağlamış olarak uyanıyorum. Rüya görmeyi engellemek gibi bir şey mümkün mü?

Tek çözümü zamana bırakmak. Hangi sorunu görürsem göreyim tek ilacı zaman. Belirli bir zaman geçmeden maalesef çoğu zihinsel sorunu atlatamıyorsun ne yaparsan yap olmuyor. Spor yapmak farklı hobiler edinmek ilaç kullanmak bunların hepsi senin zihnini oyalayacak geçici çözümler. Gün sonunda yatağa girdiğinde tekrar düşünmeye başlıyorsun çünkü. Konu fark etmiyor bu arada. Gerçekleştirmek için can attığın bir hayalin hayal kırıklığına dönüşmesine de olabilir sevgilinin senden ayrılması da olabilir. Benim kendi tecrübelerime göre tek çözümü bu duruma ayak uydurmaya çalışmak, normalmiş gibi davranmak ve zamana bırakmak. Zamana bırakırken hem mental hem fiziksel çok yoruluyorsun ama diğer çoğu çözüm sadece seni gün içinde oyalıyor. Arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış olabildiğince. Kafanı meşgul etmiş olursun hem.

Unutamazsın, alışacaksın hocam. Belki 1 ay belki 1 sene ama eninde sonunda alışacaksın ve bilinç altın umursamayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı