Rüya ile gerçeği karıştırma olayı sizde de oluyor mu?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene ben sürekli böyle problemler yaşıyorum. Bunun gün içinde halsiz olmak ile de bir ilgisi yok diye düşünüyorum. Çünkü gün içinde gayet enerjiğim. Ya sürekli ama sürekli rüyalarım ile gerçeği karıştırabiliyorum. Aslında rüyamda gördüğüm bir olayı gerçekte yaşamış gibi algılıyorum. Beynimde bazı rüya detayları gerçekten yaşamışım gibi kalıyor. Çok geç çakıyorum olayı, aslında bunun bir rüya olduğunu. Bunun sebebi ne olabilir? Doktora gitmeli miyim?

Bir keresinde ertesi gün yapacağım işler için aşırı stresli bir şekilde yatağa girdim, o kadar stres yapınca da hem geç uyuyabildim hem de pek konforlu uyuyamadım. En son uykuya dalınca rüyamda ertesi gün kafamda yapacağım işleri yaptığımı görmeye başladım, o kadar gerçekçiydi ki kalkmam gereken vakitten 2 saat sonra kalkmışım. Birçok kişi ne yaptın vs. diye aramış. Herkese de bunu anlattım, gülüp geçtiler:D

Ya sürekli ama sürekli rüyalarım ile gerçeği karıştırabiliyorum. Aslında rüyamda gördüğüm bir olayı gerçekte yaşamış gibi algılıyorum. Beynimde bazı rüya detayları gerçekten yaşamışım gibi kalıyor. Çok geç çakıyorum olayı, aslında bunun bir rüya olduğunu. Bunun sebebi ne olabilir? Doktora gitmeli miyim?

Tek yaşayan siz değilsiniz merak etmeyin.🙂
Bende aynı durumu yaşamıştım.

Herhangi bir doktora gidip bunları anlatırsan muhtemelen seni umursamayacaktır ama ben sana bu konuyla ilgili bir öneri sunacağım.

Potansiyel etkenler:
-İnsanları beyinlerini etkilemek için sulara katılan şüpheli florür davası(çeşme suları).
-Hareketsiz yaşam veya her gün, sürekli, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak.
-Protein, vitamin ve mineral eksikliği.

Bazı mecraların suya florür katması deyimi abartılı olabilir ama bu etkenleri tek tek test edip kendini dene.

Herhangi bir doktora gidip bunları anlatırsan muhtemelen seni umursamayacaktır ama ben sana bu konuyla ilgili bir öneri sunacağım.

Potansiyel etkenler:
-İnsanları beyinlerini etkilemek için sulara katılan şüpheli florür davası(çeşme suları).
-Hareketsiz yaşam veya her gün, sürekli, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak.
-Protein, vitamin ve mineral eksikliği.

Bazı mecraların suya florür katması deyimi abartılı olabilir ama bu etkenleri tek tek test edip kendini dene.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Protein, vitamin, mineral eksikliğini anlamak için kan tahlili yaptırırım. Hareketsiz yaşam konusunda da ne çok hareketli ne hareketsiz bir yaşantım var. Ama monoton bir hayatım mı var dersek, o bir tık öyle. Son zamanlarda zaten yeni bir uğraş arıyordum. Monotonluğu bırakmaya başlayacağım artık yavaştan. Bakalım bu durumda değişiklik olacak mı olmayacak mı.

Bu ikisini anladım da flörür konusunda ne yaparım bilmiyorum, yani sudan nasıl uzak duracağım ki?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Protein, vitamin, mineral eksikliğini anlamak için kan tahlili yaptırırım. Hareketsiz yaşam konusunda da ne çok hareketli ne hareketsiz bir yaşantım var. Ama monoton bir hayatım mı var dersek, o bir tık öyle. Son zamanlarda zaten yeni bir uğraş arıyordum. Monotonluğu bırakmaya başlayacağım artık yavaştan. Bakalım bu durumda değişiklik olacak mı olmayacak mı.

Bu ikisini anladım da flörür konusunda ne yaparım bilmiyorum, yani sudan nasıl uzak duracağım ki?
Hazır su iç kardeşim.

Aga bu hazır suların içeriğini okuduğum zaman onlarda da Florür olduğunu görüyorum ama. İçindekiler kısmında "Florür" de var.
Florür konusunda çeşitli tezatlıklar var, bazı kaynaklara göre fazla miktarda verildiğinde insan beynine zararı olan bir mineral olduğundan bahsediliyor.
Diş macunlarında da florür var, doğal sularda da var ama bunlar çok az miktarlarda.
Nazi toplama kamplarındaki deneklere çok daha fazla miktarlarda florür veriliyordu, florürün doğal olarak insan vücudunda olmadığından bahseden bazı kaynaklar vardı ama sonradan bu kaynaklara ulaşamadım.
Bilenler bilir Ruhi Çenet'in eski izleyicilerindenim, evet konu ile ilk başta bir youtube videosu ile karşılaştım yalan değil tabi ama yine de doğru bir söylem, florür fazla miktarda alındığında beyne zararlı olan bir mineral.
Buradaki püf nokta sulara ekstra olarak florür katılması, bazı beledileyer nedenini doğru düzgün açıklayamadıkları bir biçimde sulara ekstradan florür katıyorlar, halbuki zaten kendiliğinden doğal olarak suda bulunan miktarı yeterli geliyor insan vücuduna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı