Rüyada Kötü Şansı Görmek

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Normal hayatta işi pek düz giden bir insan değilim. Her şeyim ters gidiyor. Var ya hayat bana geçirmiş ben zorluyorum yaşamayı.
Bir gece rüyamda kötü şansımı gördüm;
Siyah renkte, yarı saydam bir suretti. Ben bir şeyler yapıyorum, ama o işimi ters düz ediyor.
Örneğin bilgisayara format atıyorum, tam atılacak zaman da o bilgisayarı kapatıyor ve ortamda onu sadece ben görüyorum.

Sonra beni salıyor bulunduğum ortamda. İşlerim rüya içinde çok güzel işliyor.

Ama uyandığımda daha da kötü durumlar oldu sonraki yaşamımda.
İnternet bağladım eve. İki buçuk ay içinde geldi. Ama;
Uzaktan sınavları kaçırdım, çünkü telefonumun bağlantısı 3G olduğu için inanılmaz yavaştı,
Bilgisayarım bozuldu, günlerim anlamsız geçti,
Elektro gitarıma amfi aldım ama elektro gitarım bozuldu,
Akustik çalayım dedim, teli koptu.

Ve internetim geldi 2.5 ay sonra ama geldiği hafta içinde biz taşındık ve boş yere 400 TL modem parası ödedim.
Sonra dışarı çıkmayım dedim fazla korona var. Neredeyse hastalıktan beri dışarı çıkmam hiç lakin anneannem biraz rahatsızlandı, korona olacağı aklıma gelmezdi,
Şu an koronayım şaka gibi. Arkadaşlarım, kuzenlerim, dayılarım eve girmez gezerler falan Maaşallah'ları var.

Bu arada yeni taşındığım evde alt yapı falan yok ve telefonum 3G, kul hakkına girmek zorunda kaldım.
Koca bina da, tek bizim dairede alt yapı yok.

Komşular kabul etmedi internet ortaklığını XD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüya yorumlayıcı değilim. Ama sana bildiklerimi anlatayım.

Rüya ile amel edilmez. Çünkü rüyada gördüğün gerçekten bir işaret(ya da artık ne dersen) mi yoksa yaşadığın olaylar sonucu beyninin uydurduğu senaryolar bütünü mü kestirmen imkansız gibi bir şey.

İlla da yorumlara göre amel ederim dersen, rüyalarını her zaman iyiye ve hayra yor; etkisini büyük ölçüde görürsün. Bu da böyle bir tavsiyem olsun.

Rüya yorumlayıcı değilim. Ama sana bildiklerimi anlatayım.

Rüya ile amel edilmez. Çünkü rüyada gördüğün gerçekten bir işaret(ya da artık ne dersen) mi yoksa yaşadığın olaylar sonucu beyninin uydurduğu senaryolar bütünü mü kestirmen imkansız gibi bir şey.

İlla da yorumlara göre amel ederim dersen, rüyalarını her zaman iyiye ve hayra yor; etkisini büyük ölçüde görürsün. Bu da böyle bir tavsiyem olsun.
Rüyadan öncede işlerim ters gidiyor, şimdide öyle 😁.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı