Kaç yaşındasın? 14-18 arası normaldir zamanla olmamaya başlar. Düzenli mastürbasyon gerçekten işe yarayabilir. Haftada en fazla 3 yapabilirsin. Özgüven konusunda kendini kasma, bunu bir tedavi olarak görebilirsin.
Öz güven düşürdüğü için dediğiniz şeyi yapmıyorum.
Yapma zaten, zararlı bir şey.Özgüven düşürdüğü için dediğiniz şeyi yapmıyorum.
Kendini mastürbasyon yapmadan nasıl durdurabiliyorsun taktik verir misin?Ben 18 yaşındayım. İlk defa bu yıl temmuzun ortasında yaptım. Yaklaşık 15 gündür yapmıyorum.
Hayır. Olması gerektiği gibi mastürbasyon yapılırsa penis için oldukça sağlıklı. Ama olmaması gerektiği gibi yapılırsa (sürtünerek falan) erken boşalma ve yamukluğa neden oluyor.Yapma zaten, zararlı bir şey.
Merhaba. Neredeyse her sabah rüyalanmış bir şekilde uyanıyorum, yani halk arasında kamyonu deviriyorum. Bu durum nasıl önlenir?
Evet mastürbasyon bağımlısıyım. Tuvalet yaparsan spermlerin bir kısmını bununla beraber atacağın doğru ama bu tamamen engellemez, sadece geciktirir.Uyumadan önce idrarını yap ve uyumaya yakın yemek yeme. Masturbasyon yapanların mesajını bile okuma. Bağımlı olursun kurtulmak istersen daha beteri olur. Muhtemelen 15-16 yaşında masturbasyon bağımlısı çocuklar sana bunu öneriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.