Rüyalarıma giren görsel

1635369050238.png
 
Arkadaşlar bu fragman bura da korkunç değil aslında, arkadaşımla beraber fragmana bakıp güldük sonra açtık ama aynı sahne filmde farklı, sanırım renkleri ile oynayınca daha korkunç olmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam bir şeyler yapmayı denedim de sürprizbozan çıktımı onda?

Yok ya hiç tıklamayayım zaten travmam var arkadaşım Discord'da muhabbet ederken LightShot'tan jump scare att evde görüntülüydü biraz. Şey demiş "-jump scare var dikkat edin" diye bende duymadım tıkladım korkudan masanın altına girdim kulaklığı fırlatıp. Böyle oyun oynayınca sürekli jump scare yiyecekmişim gibi hissediyorum.
 
Arkadaşlar bir arkadaşımla cin filmi arıyorduk ben dedim en düşük puanlı cin filmini izleyelim güleriz, açtık işte ama çok sıkıcıydı ben uyuya kaldım daha sonra filmin bir kısmında karakter makyajlı falan saçma bir kılığa sokmuşlar o sahnede basslı jumpscare koymuşlar. O sahnede sese bir uyandım o görseli gördüm o günden beri ara ara rüyalarıma giriyor o sahne, yine uykumdayım o sahneyi tekrar tekrar izliyorum ama çok daha fazla basslı bu konuda ne yapabilirim? Yeşil çay, kinoa çayı falan denedim ama rahatlatmıyor belki dedim mayıştırır derin uykuya girerim rüya görmem falan ama işe yaramadı.
Filmin tam 30:15 dakikasında o karakter çıkıyor merak edenler tam haline bakabilir sahnenin.
Filmin yapımcıları: Bedel ödendi.
Başka filmlere bak . Bence bu tarz durumlarda aynı sahneyi açmak korkunu azaltmaz . Unutmaya çalışın.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı