Rüyalarınız ne tarz oluyor?

Rüyalarınız ne tarz oluyor?

• Siyah beyaz

• Korkunç

• Garip

• Eğlenceli

• Diğer...

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Rüyalarımı yönetebiliyorum. Biraz araştırdım Lucid rüya olarak geçiyormuş. Her hafta en az bir kere bu Lucid rüyalardan görürüm.

Cartoon Network'de Naruto çıkması ve benim eski sosyal hocamın beni bir toplantıya çağırması, o toplantıda ise bir programın bizim Minecraft oynarken rastgele anları "meme" (miim) yapması.

Namaz kılan Spider Man ile konuşan Ahmet'li cübbe hocanın elindeki telefonun markasının Samsung olması ve benim ona Xiaomi önermem.
Erkeklerin sadece %2'si kadınların %3'ü rüyasında akıllı telefon görebiliyor.

Dün gece Türkiye'nin doğusunda bir şehirde yerden mermi topluyordum koleksiyon için. Altımızda beyaz bir pick-up vardı. Ne yalan söyleyeyim, eğlendim rüyada

Bu muhteşem bilgi için teşekkürler. Hayatıma yön vereceği kesin .
Keşke bu şansı doğacağım ülkeyi seçerken kullansaydım.
CV'ye yazarsınız hocam iş hayatınızda önemli bir detay patronunuza şu mesajı verebilirsiniz;
O kadar çalışkanım ki rüyamda bile telefon görüp telefondan iş yapıyorum.

CV'ye yazarsınız hocam iş hayatınızda önemli bir detay patronunuza şu mesajı verebilirsiniz;
O kadar çalışkanım ki rüyamda bile telefon görüp telefondan iş yapıyorum.
Bu detayı görünce hemen işe alırlar beni ha. 16 yaşındayım örümcekli rüyalar görmeyi pek seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…