Şu forumda ki insanların kafa yapısı neden böyle hep nereden geliyor bu ego?
Sen ergen, sen veletsin, sen küçüksün, sen cahilsin, ben bilirim sen bilemezsin milleti eleştireceğinize önce kendinizi gözden geçirin.
Örnek vereyim sahih hadislere bakmak, peygamber efendimizin sünnetleri ve davranışlarını, namaz kılarken yapılan hatalarımı düzeltmek için internet şarttır aksi taktirde cahil kalırsın
Şu forumda ki insanların kafa yapısı neden böyle hep nereden geliyor bu ego?
Sen ergen, sen veletsin, sen küçüksün, sen cahilsin, ben bilirim sen bilemezsin milleti eleştireceğinize önce kendinizi gözden geçirin.
Örnek vereyim sahih hadislere bakmak, peygamber efendimizin sünnetleri ve davranışlarını, namaz kılarken yapılan hatalarımı düzeltmek için internet şarttır aksi taktirde cahil kalırsın
Dini bilgileri bilmeyince cahil statüsüne mi giriyorum? Güldürdün beni! Bu bilgiler sana hiçbir şey katmaz. Bu hayatta iyi bir insan olmak için "Günah işlersen yanacaksın!" tarzı kurallara da ihtiyaç yok.