Ha evet hatırladım. Vicdan diye hatırlıyordum. Sağolsun bu dizi sayesinde üniversitemin bu dönemini atlattım. Bazen ciddi anlamda sarıyor. 4. sezon 3. bölümü yarın sınav sonrası okul internetiyle indirip boşluk bulursam izleyeceğim. 4. sezon epey kısaymış. Diğer sezonlar en az 15-20 bölüm sürüyordu. 4. sezonda sadece 10 bölüm var.Konu dışı ama yine de Luciferle ilgili şunu söyleyebilirim, benim en sevdiğim 5. sezon oldu, 6. ise para için yapılmış. Ayrıca vicdanlarıyla değil pişmanlıklarıyla işkence edilirkeşke unutsam da tekrar bitirsem diyeceğim bir diziydi.
Hocam gördüğünüz yerin tasviri bunun gibi miydi?
Ha evet hatırladım. Vicdan diye hatırlıyordum. Sağ olsun bu dizi sayesinde üniversitemin bu dönemini atlattım. Bazen ciddi anlamda sarıyor. 4. sezon 3. bölümü yarın sınav sonrası okul internetiyle indirip boşluk bulursam izleyeceğim. 4. sezon epey kısaymış. Diğer sezonlar en az 15-20 bölüm sürüyordu. 4. sezonda sadece 10 bölüm var.
Hocam gördüğünüz yerin tasviri bunun gibi miydi?
Kalite..O son ne öyle ya.
Rüyada mantık kavramı diye bir şey yoktur. Dolayısıyla cehennem diyebiliyorum. Ancak "bu kesinlikle cehennemdir cehennem böyle bir yerdir" diye bir söylemde bulunmadım. Yorum yazmak için yorum yazmışsınız bence.Kimse Cehennemin nasıl olduğunu bilemez. Cehennem olduğuna nasıl karar verdiniz?
Bu arda rüyalardan anlam çıkarmak çok saçma. O sadece senin bilinç altının dışa vurulması. Sadece peygamberlerin rüyaları anlamlıdır.
Rüyaların tersi olurmuş, cennete gideceksin bence. Bir de hocam cehennem sadece sıcak bir yer değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.