Rüyamda cehennemi gördüm

Yani kendi dinini kendin olusturuyorsun? Peki, iyi gunler.

Bakın konu saptı ama son bir kez cevaplayayım. Kafamda düşündüğüm haklı sebeplerim, İslam dinine ters olacak şeyler değil. Herkesin bir inanma sebebi vardır, benim de bazı sepeplerim elbet var. Gününüz güzel geçsin, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimin cenneti gerçek buna nasıl emin oluyoruz hayret.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nether'ı andırdı.
Bir ara nether'a shader paketi ile girmiştim beynim işe onu karıştırmış olabilir. 😂
Luciferi yeni mi bitirdiniz?
Daha 4. sezondayım. KEKW
Bir de Lucifer'daki cehennem benim gördüğümden daha farklı şimdiye kadar izlediğim kadarıyla. Herkesin kendi cehennemi vardı ve herkes kendi cehenneminde vicdanlarıyla işkence ediliyordu.

Bir ara Nether'a shader paketi ile girmiştim beynim işe onu karıştırmış olabilir. 😂

Daha 4. sezondayım. Kekw.
Bir de Lucifer'daki cehennem benim gördüğümden daha farklı şimdiye kadar izlediğim kadarıyla. Herkesin kendi cehennemi vardı ve herkes kendi cehenneminde vicdanlarıyla işkence ediliyordu.

Konu dışı ama yine de Luciferle ilgili şunu söyleyebilirim, benim en sevdiğim 5. sezon oldu, 6. ise para için yapılmış. Ayrıca vicdanlarıyla değil pişmanlıklarıyla işkence edilir :D keşke unutsam da tekrar bitirsem diyeceğim bir diziydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı