Rüyamda cehennemi gördüm

Dini bilgileri bilmeyince cahil statüsüne mi giriyorum? Güldürdün beni! bu bilgiler sana hiçbir şey katmaz. Bu hayatta iyi bir insan olmak için "günah işlersen yanacaksın!" tarzı kurallara de ihtiyaç yok.

Bakın size cahil demedim ama İslam dinine inanan kimseler için bunları bilmesi gerekli aksi taktirde cahil kalır. Dininizi iyi öğrenin aksi taktirde yaşadığınızı din zannedersiniz

Koru korune inaniyorsun yani. Bir de digerlerine cahil diyorsun, sorgulamadan inanmaktan daha buyuk cahillik yoktur.

Elbet'ki sorguladığım şeyler var, körü körüne inanmıyorum kendi düşüncelerim ile İslam dinine inanıyorum.

"Kendi dusuncelerim" dedigin seyler internetten buldugun rastgele seyler. Dinin icin bulabilecegin en guvenilir kaynak o dinin kitabidir.

İnternetten bulduğum şeyler değil bazı kafamda kurduğum anılarım bununla ilgili berwar abi ile konuştum ama kısa oldu, konu çok saptı eğer bir gün konuştuğumuz konu hakkında bir konu açılırsa o zaman paylaşabilirim iyi akşamlar.

Abiyle konuşmakla olmaz, kafanda kurduğun şeylerde kuranla uyumlu değilse yanlış inanıyorsun demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…