Rüzgarcell güvenilir mi?

Eki Görüntüle 628923Eki Görüntüle 628924Eki Görüntüle 62892531.07.2020 tarihi saat 17.00 itibarıyla internetimin hızı 0.01 Mbps download ve 0.01 upload hıza düşürülmüştür, sınırsız 4.5G taşınabilir internet hizmeti için Vodafone'u birçok kez aradım ve bana aktarılan bilgide 300 GB kotalı internet olduğu söylendi ve 0.01Mbps internete sabitlendi, 15.09.2020 tarihine kadar böyle devam edeceğini söylediler fakat sözleşmemde belirtildiği gibi en fazla iki cihazla kullandım ve Vodafone yanımda üzerinden hesap yaptığımda 275 GB kullanım olduğunu tespit ettim. Aylık limitsiz data olarak yanımda uygulamasında gözükmektedir ve ek olarak 300 GB tanımlıdır bu 300 GB kullanılmadığı görülmekte ve kullanımlarımın aylık limitsiz datamdan düştüğüde ekran alıntısında bulunmaktadır.
Eki Görüntüle 628944
Bu da hızlar.

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü? Neden sabitlendiğine dahil bir şey öğrenebildiniz mı?
 
Vodafone ile bir saatten fazla konuştuk 3-4 kez. Rüzgarcell hiçbir şekilde telefonlarını açmıyor WhatsApp destekten müşteri hizmetlerine yazdım cevap yok satış birimine yazdım burayı meşgul etmeyin dediler. Vodafone kurumsal ile ekran görüntülerini paylaştım ama bir çözüm bekliyorum onlardan umarım çözülür.
 
Bana da çok mesaj geldi. 30 TL'ye kotasız bilmemnesiz gamer tarifesi. Bu dönemde böyle bir kampanya olmaz. Ya zarar edecekler ya da sizi zarar ettirtecekler. Komik olanı bunların sitelerinin engellenmemesi.
 
Vodafone ile bir saatten fazla konuştuk 3-4 kez. Rüzgarcell hiçbir şekilde telefonlarını açmıyor WhatsApp destekten müşteri hizmetlerine yazdım cevap yok satış birimine yazdım burayı meşgul etmeyin dediler. Vodafone kurumsal ile ekran görüntülerini paylaştım ama bir çözüm bekliyorum onlardan umarım çözülür.

Rüzgarnet başından savması iyi olmamış sundukları güzel şeylerdi taahhütüm bitince almayı düşünüyordum altyapısız nasıl bir çare bulacağız bilmiyorum.
 
Bügün rüzgarcell ile konuştuk. Aktardıkları bilgiye göre 300 GB internet kullanabiliyormuşum 3 Mac adresinden fazla girilmesi halinde internet sınırlanıyor, 2 cihazla kullandığımı aktardım ve kanıt istedim, atmadılar. Anlayacağınız Vodafone firması haklıymış bu firma sınırsız paket satmadığı ve 120 TL fiyatı olan 300 GB tarifesini satıyorlar. Sonuç olarak ücretsiz fesih edebileceğimi söylediler ancak üye olurken verdiğim 302 TL ve ilk ay 15 günlük kullanım için faturalandırdıkları tutarı iade etmeyeceklerini ve eksik kullanamadığım geriye kalan 15 günlük interneti son ay verebiliyoruz dedi. Fesih edip modemi ve sım kartını yollayınca işleme alınacağını ve bu ayın 15. gününde fatura bedelini kullanamayacağım 15 gün içinde yine alacaklarını söylediler. Abone olurken konuştuğumuz yetkili kişinin sesi arkadan geliyordu telefonda konuşmak istedik bu olayın adil olmadığını 2 cihazla kullanmamıza rağmen böyle olmaması gerektiğini ve 285 GB kullanımımız olduğunu söyleyip hakkımız olan interneti tekrar düzeltmelerini söyleyecektik ancak müşteri temsilcisi o kişinin ilk başta orada olmadığını sonrada telefonla konuştuğunu söyleyerek bağlatmamakta diretti ve en sonunda yüzümüze kapattılar telefonu. Kazıklandığımızı anladık tabii ki. 300 GB kotalı internetin sınırsız diye satılması sebebiyle hakkımı arayabilirim.
 
Almadan önce çok kez 4.5G hızını test ettim, aşağıdaki ekran alıntısında rüzgarcelli almadan önceki telefondan yaptığım hız testidir, hız ortada gayet iyi çekiyordu. Aldıktan sonrada telefondan yapılan testlerde normal hızları alıyorum fakat rüzgarcell'de düşük oluyor ve akşamları internette arama dahi yapılmıyor.

Eki Görüntüle 617276

Eki Görüntüle 617277

Ek olarak Vodafone limitsiz Red'li Plus paketinde 169₺ paket içeriği sınırsız internet, SMS ve dakika veriyorlar. Ek bir üyelik ücretide almıyorlar 301, 79₺ gibi. Bu paketi en ucuz verende Vodafone.

Eki Görüntüle 617303

Bu paketi nasıl alabiliyoruz ben almayı düşünüyorum da.
 
Bu paketi nasıl alabiliyoruz ben almayı düşünüyorum da.

Faturalı isen çok GB internet harcayanlara yanımda uygulamasında teklif olarak öneriyorlar diye biliyorum(30, 40 GB gibi). Vodafone çağrı merkezini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin.
 

Geri
Yukarı